woonkamer kasten woonelement

Woonelementen

Interieur

Wow, wist je dat we naast maatwerk keukens ook woonelementen voor de rest van je woning kunnen ontwerpen? Zo sluit jouw woonruimte naadloos aan op je keuken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk ze allemaal:

TV meubel

Door je tv-meubel mee te nemen in het keuken ontwerp creëer je éénheid in je woning. Een tv-meubel bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in je woonkamer. Hangt jouw televisie prominent in de woonkamer of heb je deze minimalistisch neergezet? Bij elke woonwens maken wij een passend tv-meubel: Van een paar vakken tot een hoge kastenwand voor al je boeken.

 

Schroder tv meubel kast op maat
huyscollectie vitrinekast keukenelement van wanrooij warenhuys

Vitrinekast

In een vitrinekast berg je mooie spullen op die gezien mogen worden. Ideaal voor mooi servies, wijn glazen, leuke accessoires of jouw whisky collectie. Een echte eyecatcher, zonder dat je last hebt van stof!

 

Dressoir

Een lage kast waar je iets in kan opbergen is een must voor iedere woon- of eetkamer. Een dressoir geeft extra opbergruimte en is zeker ook een mooi sieraad voor in je woning.

Schroder dressoir meubel woonkamer
Pronorm gang kast woon elementen

Hal & garderobe kast

Daar waar je mensen ontvangt, kan een gangkast een mooie aanvulling zijn op je hal. Kies jij voor een ontwerp die naadloos aansluiten op de stijl van de keuken of ga je voor een verassend ontwerp? Zo maak je van de garderobekast een fijne binnenkomer!

Kledingkast

Een opgeruimde slaapkamer zorgt voor rust en een betere nachtrust. Daarom is het belangrijk om je slaapkamer netjes te houden. Ontwerp een mooie kledingkast op maat, zo zorg je voor een rustige uitstraling en benut je de ruimte optimaal.

 

Meer woonideeën:

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Genoeg redenen dus om voor een woonelement bij je nieuwe keuken te kiezen! Twijfel je nog? Je bent welkom in onze showroom om inspriatie op te doen! Liever een goed adviesgesprek? Vraag advies aan één van onze adviseurs. Zij helpen je er graag bij verder.

Maak een afspraak
showroom vanwanrooij waardenburg

Ook leuk om te lezen!

Benieuwd naar 10 keukentips waar je waarschijnlijk nog niet aan had gedacht? Lees het artikel!

10 keukentips bij aankoop keuken

10 keukentips