Wat je kan verwachten

Een nieuwe keuken kopen, uitgelegd in zes eenvoudige stappen.

Een nieuwe keuken koop je niet zomaar even en er komt veel bij kijken. Van de keuzes die je nu maakt, wil je jarenlang plezier hebben. Daarom begeleiden we je graag stap voor stap door het hele proces, van inspiratie en advies tot de aankoop, en van plaatsing tot onze service en garanties. In de volgende 6 overzichtelijke stappen leggen we je graag uit hoe we samen jouw droomkeuken creëren.

Stap 1

Inspiratie opdoen

Laat ons weten wat je mooi vindt

We helpen je graag bij het vinden van een droomkeuken die aansluit op jouw levensstijl, behoeften en smaak. Door je goed te oriënteren kun je samen met onze adviseur de juiste keuzes maken. Onze showroom in Waardenburg biedt 4.500 m2 aan inspiratie, in een groot aantal verschillende stijlen. Laat je daarnaast inspireren door onze zorgvuldig samengestelde Pinterest-borden en lees de blogs op onze website.

Lees onze inspiratie blogs
Inspiratie op doen bij Huysinc
Stap 2

Advies & keuzes maken

Wij helpen je bij het creëren van jouw droomkeuken

Duizelt het je soms door alle mogelijkheden en opties? Onze adviseurs en interieurdesigners kunnen één ding heel goed: luisteren. Ze begrijpen jouw stijl, smaak en gebruikswensen. We begeleiden je bij het afstemmen van je keukenontwerp op de rest van je huis en inrichting.

Samen selecteren we uit de vele opties het ontwerp dat het beste past bij jouw leven, smaak en budget. Als extra hulpmiddel vragen we je om voorafgaand aan je showroombezoek onze online Keuzehulp in te vullen. Jouw eigen Pinterest-bord kun je hier ook aan koppelen. Zo kan de adviseur jullie afspraak optimaal voorbereiden.

Onze online keuzehulp
Advies krijgen en keuzes maken bij Huysinc
Stap 3

Ontwerp & aankoop

Al jouw ideeën komen samen in een keukenontwerp op maat.

Met de adviseur voeg je jouw voorkeuren en keuzes samen om tot het ideale ontwerp voor jouw nieuwe keuken te komen. Perfect passend bij jouw wensen, budget en met goede aansluiting op de stijl van je huis.

De adviseur zorgt ervoor dat ook alle technische details zorgvuldig zijn vastgelegd, zodat we ook in de voorbereiding en de plaatsing van jouwkeuken gaan waarmaken wat we beloven; een soepel lopend proces en realisatie van jouw droomkeuken.

Maak een afspraak
Ontwerp maken en de uiteindelijk aankoop bij Huysinc
Stap 4

Voorbereiding & planning

Gefeliciteerd met jouw aankoop. Wij gaan voor je aan de slag!

Deze stap is voor jou als klant het minst zichtbaar, maar krijgt van ons veel aandacht. Onze technische specialisten controleren alles wat de adviseur heeft vastgelegd nog één keer en zorgen ervoor dat elk detail klopt.

Tegelijkertijd werken we nauw samen met jou om de planning compleet te maken, waarbij we je stap voor stap begeleiden. Zo kunnen we de keuken precies volgens jouw wensen en zoals afgesproken bestellen en leveren, waardoor we jou volledig ontzorgen.

Uitgevoerd door
Voorbereiding en de planning van je keuken bij Huysinc
Stap 5

Montage & oplevering

Tot in de puntjes geregeld door eigen vakkundige monteurs

We begrijpen dat er heel wat komt kijken bij een (ver)bouwproject of een verhuizing. Daarom zorgen wij ervoor dat de realisatie van jouw nieuwe keuken zorgeloos verloopt. Ons team van ervaren monteurs staat klaar om je keuken op het afgesproken tijdstip te installeren. Ook voor hen is de oplevering een belangrijk moment. Samen met jou inspecteren ze het geleverde werk en laten ze je de details en kwaliteit van jouw nieuwe keuken zien.

Eventuele afwerkpunten worden direct genoteerd en verholpen, ter plekke of na overleg met onze technische experts. Vanaf dat moment kun je volop gaan genieten van je nieuwe keuken.

Uitgevoerd door
Montage en oplevering van je keuken door Huysinc
Stap 6

Service & garantie

Wij staan altijd voor je klaar zodat je kunt blijven genieten van jouw keuken

In elke stap van het proces staat jouw tevredenheid voorop. Soms kunnen er echter zaken zijn die niet meteen perfect verlopen. In dat geval zijn we daar altijd open en transparant over.

Als er een verbeterpunt of servicemelding is, zet ons team zich volledig in om dit zo snel mogelijk en naar jouw volledige tevredenheid op te lossen.

Antwoord op al je vragen
Uitgevoerd door
Service en garantie op je keuken bij Huysinc

Een keuken kopen bij Huysinc

We starten het samenstellen van jouw droomkeuken met een uitgebreid adviesgesprek in onze showroom, waarin ervaren keukenadviseurs jouw wensen en behoeften centraal stellen. Onze adviseurs luisteren naar jouw ideeën en geven deskundig advies om een keuken te creëren die perfect bij jou past.

We maken vervolgens een gedetailleerd ontwerp op maat, waarbij we rekening houden met functionaliteit, esthetiek en budget. Daarna gaan onze vakmensen voor jou aan de slag met alle voorbereidingen om jouw keuken te realiseren, met de focus op kwaliteit en vakmanschap. De keuken wordt zorgvuldig geïnstalleerd en afgewerkt, zodat jij kunt genieten van een hoogwaardige keuken die perfect in jouw huis past.

Bekijk onze keukenstijlen
cta-foto

We heten je graag welkom in onze showroom

Onze adviseurs staan voor je klaar.

Maak een afspraak