Binnenkijken bij Anouk en Michael

Huysinc_Badkamer_Anouk_en_Michael_DenBosch_01 (1)_02
- Kijkje in de keuken
Met deze mooie badkamer kunnen we jaren vooruit!

Anouk en Michael wonen in een prachtig nieuwbouwappartement in Den Bosch. Zij hebben hun nieuwe badkamer uitgezocht bij Huysinc in Waardenburg. “We wisten nog niet wat we wilden, wel wat we mooi vonden. We zijn er daarom heel open ingestapt,” vertelt Anouk.

Van standaard naar eigen smaak

“De adviseur van Huysinc, Biland, nodigde ons uit om rond te kijken in de showroom.” Anouk: “Ik zag meteen de petrol kleurige tegels en het bijzondere douchescherm. In de koopprijs van onze nieuwbouwwoning was een standaard badkamer opgenomen. Biland adviseerde ons om daarvan uit te gaan en te kijken welke elementen aangepast konden worden naar onze smaak.”

Huysinc_Badkamer_Anouk_en_Michael_DenBosch_01 (3)

De juiste indeling voor onze badkamer

Michael: “We vonden het lastig om te bepalen wat de allerbeste indeling voor onze badkamer zou zijn. We wilden bijvoorbeeld een ander meubel met twee wastafels en een luxere douche.” Anouk: “Biland was eerlijk en dacht daarin erg goed mee. Hij adviseerde een kleinere tegel voor op de vloer, een grotere inloop voor onze douche en een soft close toilet dat ook makkelijker schoon te maken is. Ja, we zijn echt blij met onze nieuwe badkamer en toilet.”

 
Huysinc_Badkamer_Anouk_en_Michael_DenBosch_01 (4)_02-1

Volop genieten!

“Biland heeft ons snel en goed geholpen. Hij heeft geluisterd naar onze wensen en een eerlijk advies gegeven. We kregen telkens erg snel een reactie op vragen die we per mail stelde en alles verliep volgens afspraak. Nu genieten we van een mooie badkamer die helemaal bij ons past. Daar kunnen we jaren mee vooruit!”, vertelt Anouk stralend.

Huysinc_Badkamer_Anouk_en_Michael_DenBosch_01 (10)

 

Meer artikelen

MC_VanWanrooij_Keuken_Soesterberg_01
Kijkje in de keuken bij nieuwbouwhuis van Annemarie en Toon

We mogen binnenkijken bij Annemarie en Toon. Zij kochten een SieMatic keuken bij Huysinc op het moment dat hun huis nog volop in aanbouw was. ...

- Kijkje in de keuken
Keramische houtlook tegels
Keramische houtlook tegels voor de finishing touch

Houtlook tegels zijn de trend van dit moment. Wil je namelijk een vloer die eruit ziet als hout, maar die de voordelen van tegels heeft? Kies dan voor houtlook tegels. Zo creëer je sfeer in de

Adviseur Huysinc in showroom keuken

We heten je graag welkom
in onze showroom

Onze adviseurs staan voor je klaar.

Maak een afspraak