Reviews en ervaringen

ervaringen van onze klanten

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is een heel avontuur. Er komt nogal wat bij kijken en het draait om de juiste (persoonlijke) keuzes. Lees hier hoe anderen hun aankoop hebben ervaren. Uiteraard nodigen wij onze klanten uit om hier hun ervaring te delen. Hier kunnen wij van leren en onze service continue blijven verbeteren! Want we gaan voor de hoogste klanttevredenheid!

Mevrouw Elzinga

"Wij zijn zeer tevreden over Huysinc"

Er wordt heel fijn meegedacht door de adviseurs. Ook wordt er meegekeken naar wat mogelijk is en eerlijk en transparant gemeld wat haalbaar is binnen een budget of waar eventueel ruimte is om op te besparen. Het contact voelt prettig en de adviseurs hadden snel duidelijk wat onze smaak was en wat wij graag zouden willen.

 

Beijk meer reviews op Opiness
Huysinc_Reviews_Opiness_02
E. van den Hoogen

"Zeer deskundig advies"

We zijn zeer goed geholpen door Dieuwertje en Bo bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken en badkamer.

Ze hebben allebei de tijd genomen om ons van deskundig advies te voorzien. We konden rustig onze uiteindelijke keuze maken. 

Bekijk meer reviews op Trustpilot
Huysinc_Reviews_Trustpilot_02
Arjan Klootwijk

"Overtreft al onze verwachtingen"

Afgelopen week is de keuken geplaatst in ons appartement. Keuken monteur Michel van Huysinc heeft deze met de allergrootste zorg gemonteerd, afgesteld en opgeleverd. Via deze weg willen wij hem nogmaals bedanken voor de geleverde service, tips en meedenken tijdens de opbouw.


Deze monteur verdient een dikke 10 !!
Maar laten we Jannick ook niet vergeten, hij heeft ons een tijd geleden geadviseerd en de werkelijkheid overtreft al onze verwachtingen. Kortom een bedrijf om aan te bevelen.
 

Bekijk meer reviews op Google
Huysinc_Reviews_Google_02
Saraya

"Zeker een aanrader"

Wij hebben diverse keukens gekocht bij Huysinc o.a. voor ons woonhuis en kantoor. Wij zijn goed geadviseerd door Bas en het plaatsen van de keukens is vakkundig gedaan. Huysinc is een betrouwbaar bedrijf wij raden Huysinc zeker aan.
 

Bekijk meer reviews op Qasa
Huysinc_Reviews_Qasa_02

Wat klanten over ons zeggen