Uitjes vanuit huis

In deze tijd blijven we nog zoveel mogelijk thuis. Eindelijk heb je tijd om die ene serie te kijken, die stapel boeken naast je bed te lezen of een nieuwe skill te oefenen. Snak je deze 'staycation' toch naar een leuk uitje? Dan hebben wij de leukste digitale uitjes voor je op een rijtje gezet.

Bezoek virtueel een museum

Dankzij Google Arts & Culture kan je zelfs vanuit je luie stoel in huis expo’s en kunstwerken bewonderen. Dit sympathieke kunstproject laat je online meer dan 1200 musea en andere culturele plekken over de hele wereld bezoeken. Ook ons eigen Van Gogh Museum kun je digitaal bezoeken zonder ook maar een stap op het Museumplein te zetten. Bekijk de grootste Van Gogh-verzameling ter wereld of verdiep je in het werk en leven van de kunstenaar in een van de speciale online-exposities.

De huiskamerrondleiding van ons eigen Rijksmuseum is bijna beter dan the real thing. Geen horde bezoekers voor de Nachtwacht, maar in alle rust genieten van dit en andere meesterwerken. Ontdek hoe Rembrandt met behulp van licht de aandacht vestigde op belangrijke details, zoals het kleine meisje op de voorgrond.

Digitaal dierentuin bezoek

Verschillende dierentuinen in Nederland hebben livestreams opgestart, zodat je de hele dag kunt chillen met dieren. We beginnen met de olifanten van DierenPark Amersfoort. Mocht je het jezelf afvragen wat deze kudde grote zoogdieren de hele dag uitvoert via deze livestream. Met de webcams van Diergaarde Blijdorp stap je zo vanuit je woonkamer het leeuwenverblijf in of gluur je via de webcams mee in het haaienbassin.

Virtuele wandeling

Krijg jij ook zo ontzettend veel zin om te wandelen door de natuur met dit lekkere weer? Goed nieuws voor wie deze dagen aan huis gekluisterd is: Natuurmonumenten brengt de natuur bij je thuis via Google Street View! Met 360-gradenbeelden kun je 19 bijzondere natuurgebieden verkennen vanaf je computer, smartphone of tablet. Wandel virtueel over het onbewoonde eiland Griend in het hoge noorden, vaar virtueel over het water van De Wieden en bezoek digitaal de Kaapse Bossen op de Utrechtse Heuvelrug of beklim online de Sint Pietersberg in Zuid-Limburg gewoon vanuit huis!

Showroombezoek vanuit huis

Beleef de nieuwste keukens & badkamers en laat je inspireren door de laatste trends vanuit huis. Wil je daarna alles in het echt komen bekijken? De showroom is weer zonder afspraak te bezoeken!

Google mini cadeau

Wow, ontvang een Google Nest Mini cadeau bij een connected AEG oven in de aankoopperiode van 1 april tot en met 31 december 2021. Zo kun je jouw nieuwe AEG oven met je stem bedienen. De adviseur vertelt je graag bij welke AEG ovens deze actie geldt.

AEG Actie: Google mini cadeau
Actie

Privé: Google mini cadeau…