ATAG acties en voordeel garantie

ATAG

Waarom ATAG in jouw keuken?

Wist je dat je exclusief bij ons 10 jaar garantie krijgt op ATAG apparatuur? Daarnaast hebben we ook een leuke actie en goodie voor je! Ontdek de ontzettend gebruiksvriendelijke ATAG-apparatuur.

Actie | 10 jaar garantie

ATAG is uitgegroeid tot intuïtieve keukenapparatuur ontwerpen die duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid garanderen en die van elke keuken een blikvanger in huis maakt. Pure kwaliteit, dat is waar ATAG voor staat. Daar zetten ze al hun kennis en innovatiekracht in en gebruiken de hoogwaardigste materialen. Uiteraard hoort hier ook een uitstekende garantie bij. Daarom heeft ATAG een unieke garantieregeling: de G8 garantie. Bij aanschaf van een ATAG-keuken met vijf apparaten ontvang je bij ons een exclusieve garantie van 10 jaar.

Registreer jouw ATAG-keuken

Ontdek zorgeloos je ATAG-keuken

Ontvang bij aankoop van een ATAG 3 in 1 oven ontvang je 85 euro cadeau om bij Hello Fresh je boodschappen te bestellen. Zo heb jij alle tijd om de keuken te ontdekken en doet Hello Fresh de boodschappen. Niet meer haasten naar de supermarkt, maar je boodschappen voor het avondeten thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Welke box past bij jou? Familiebox, Veggiebox, Vlees, vis en veggi box en de snelbox met makkelijke gerechten. Kook lekker, vers én gevarieerd met jouw ATAG-apparatuur.

koelkast technologie

Wow, ATAG 3 in 1 oven receptenboekje

De thuiskok haalt met de 3-in-1 oven dé ultieme alleskunner in huis. Eén oven die alles kan: opwarmen, bakken én stomen. Maar door de verschillende functies die je met deze oven kunt combineren, bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven, zo haal je eigenlijk een 5-in-1 oven in huis. Exclusief tijdens deze actieweek ontvang je een online receptenboekje speciaal gemaakt voor deze bijzondere oven.

Stuur mij het receptenboekje