badkamer keuken toilet tegels
Onze tegels

Zelf je wand en woonvloer samenstellen!

START MET KIEZEN

Online bekijken en in de showroom beleven!

We hebben een zeer uitgebreide collectie tegels. Via deze website bekijk je de collectie en in onze showroom beleef je deze! In grote tegelvlakken en op grote tegelschermen waar je patronen samenstelt, je voegkleur kiest en inspiratiefoto's bekijkt. Wat een beleving! Bekijk de virtuele tour

showroom betonlook tegels

Bewonder in de showroom:

Klanten vertellen

klanttevredenheid van Wanrooij Warenhuys
tegels van wanrooij warenhuys waardenburg

Alles in 1 dag gekozen

Ik ben nog elke dag blij met mijn keuzes. De hexagon tegels in de badkamer zijn een echte aandachtstrekker en de kleur van mijn keuken past perfect bij mijn appartement.
Klant blij woonvloer The Muse Rotterdam
Tevreden klant Woonvloer van Wanrooij Warenhuys

De woonvloer is prachtig!

We zijn erg positief over de vloer, de keuken en het sanitair. Helemaal zoals we hoopten dat het zou worden.
showroom houtlook tegels

Grote tegelvlakken

Vanwege de trends in grote tegels en om legpatronen te tonen zijn er XXL tegelkasten geplaatst, voorzien van het nieuwste assortiment tegels. Hier zie je bijvoorbeeld tegels van 60 x 60 cm naast elkaar met daarbij ook een mozaïek variant!

tegelplein van Wanrooij warenhuys
showroom stenen tegels

Tip! Gebruik de barcodescanner op je smartphone!

Met de barcodescanner op je smartphone kun je alle tegels in de showroom scannen. Wanneer je dit doet zie je meer informatie over de betreffende tegels. Bijvoorbeeld meer informatie over de afmetingen en kleuren.

Je hoeft hier geen extra app voor te installeren. Open je standaard barcodescanner op je smartphone en scannen maar! In de showroom staat ook een scanner klaar zodat je de tegel op het grote scherm opent!

showroom vtwonen collectie

Bekijk het complete assortiment!

Misschien heb je al een bepaalde voorkeur in afmeting, kleur of look voor je tegel. Bekijk het assortiment tegels en zoek op basis van deze voorkeur. Open het complete assortiment.

showroom kleur en dessin tegels