De 4 tegeltrends van 2024

Tegeltrends 2024
- Tegels
Streef je in 2024 naar een vernieuwde uitstraling voor je ruimte? Bekijk de nieuwste tegeltrends en geef je vloeren en wanden een eigentijdse touch! Laat je inspireren door de recentste ontwikkelingen en innovaties. Wij hebben de meest actuele tegeltrends van 2024 voor je samengesteld, klaar om je te voorzien van frisse ideeën en stijlvolle mogelijkheden.

Gekleurde tegels

Deze tegeltrend zie je weer veel terugkomen in nieuwe badkamers. Durf te kiezen voor kleur in je nieuwe badkamer. Speel met verschillende kleuren en prints voor echte een blikvanger in je badkamer.


Bad met blauwe tegels

 

Retro uitstraling

Ook de retro stijl heeft een comeback gemaakt. Tover je badkamer om in supergave pastelkleuren. Kleuren zoals groen, geel en paars zie je terug in de retro stijl. Combineer dit met een minimalistisch badmeubel of een bad op pootjes en maak je retro badkamer helemaal compleet!

Groene retro badkamer

 

Betonlook

De betonlook tegel wint elk jaar terrein. Ben je op zoek naar eenheid en rust dan is een betonlook tegel zeker een match! Betonlook tegels zijn ook goed te combineren met kleur! Durf je voor iets gewaagder te kiezen? Kies dan voor een combinatie van beton en een gekleurde tegel.


Beton look tegels

 

Groot formaat

Steeds meer mensen kiezen voor tegels van groot formaat. Een vloer met grote tegels heeft minder voeglijnen wat zorgt voor een oppervlak dat rustig oogt. Ga voor een neutrale kleur met een mooie print en creëer een eenheid in je ruimte.

Grote tegels met print

 

Meer artikelen

vtwonen buitentegels
Vtwonen buitentegels: de tegeltrend van dit moment!
De vtwonen buitentegels, nieuw in onze showroom en de trend in buitentegels van dit moment. Met de vtwonen buitentegels maak je van je terras en balkon een bijzondere plek om te relaxen en te ...
- Tegels
Nieuwe verdieping tegel en sanitair inspiratie Huysinc in Waardenburg
5 voordelen van een tegelvloer. Ontdek ze hier!
Wow, wist je dat er heel veel voordelen zitten aan een tegelvloer in je woonkamer? We vertellen je vijf handige voordelen waar je vast nog niet aan hebt gedacht bij het uitzoeken van je nieuwe ...
- Tegels
DSC00783_LR-2048x1366

Alle trends met eigen ogen zien?

Bewonder alle tegeltrends met eigen ogen in de 4.500 m2 groote showroom! Loop gerust eens binnen of plan hieronder een afspraak als je advies van een adviseur of een 3D tekening wil.

Maak een afspraak