Siemens keuken apparatuur
Siemens

Technologie en gebruiksvriendelijkheid

Innovatieve technologie

Siemens maakt gebruiksvriendelijke keukenapparaten met innovatieve technologie. Deze innovatieve technologieën maken het huishouden eenvoudiger, efficiënter en specialer. Wil je een betrouwbaar product waar je jarenlang van profiteert? Kies dan voor de keukenapparatuur van Siemens.

warmhoudlade Siemens SieMatic keuken van Wanrooij Warenhuys

Home Connect

Extra gemak en nog meer flexibiliteit: dankzij de keukenapparaten met wifi. Bedien eenvoudig de ovens, koffiezetapparaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met de Home Connect app. Verwarm de oven voor terwijl je nog in de supermarkt staat. Of zet de verlichting van de afzuigkap vanaf de eettafel aan, en laat deze van kleur veranderen. Daarbij biedt Home Connect hulp bij eventuele technische problemen. Siemens experts kunnen, met jouw toestemming het apparaat op afstand uitlezen om zo het probleem te analyseren en wellicht à la minute te verhelpen. Ook kun je verschillende Home Connect apparaten met elkaar koppelen. Denk hierbij aan de Home Connect afzuigkap, die automatisch begint met afzuigen wanneer de kookplaat ingeschakeld wordt. Dit noemen we een slimme keuken!

Siemens home connect kookplaat afzuigkap

GlassdraftAir

Het nieuwe revolutionaire, high performance ontwerp van de glassdraftAir blokkeert krachtig kookluchten en dampen, maar niet je zicht. Wanneer het zo goed als onzichtbare afzuigsysteem in werking is, zorg de emotionLight Pro voor een sfeervolle omlijsting. Natuurlijk aan te passen via de Home Connect app. Prachtig toe te passen in elke moderne keuken!

Inductiekoken

Geen merk is zo met inductiekoken verbonden als Siemens. Al meer dan 20 jaar loopt Siemens voorop met innovatieve technologieën en bedieningsconcepten. Inductiekoken biedt behoorlijk wat voordelen. Zo is inductiekoken razendsnel en kun je de kookzones nauwkeurig instellen. Dat is het gemak van inductiekoken. Ook bestaat er bij Siemens de inductiekookplaat met geïntegreerde kookafzuiging, ideaal voor een open keuken!

Van stoomoven tot magnetron

De Siemens inbouwovens hebben een strak design: afgewerkt met blackSteel, een donkere versie van rvs, en door de rvs bedieningsknop zijn de ovens handig in gebruik. Daarnaast heeft Siemens een prachtige technologie: kathalytische en pyrolitische. Dit is een zelfreinigingssysteem en dit noemen zij ecoClean. Gemak dient de mens! Je hoeft namelijk alleen nog maar een doekje door de oven te halen om hem schoon te maken.

Duurzaam noFrost

Wist je dat ijsvorming zorgt voor meer energieverbruik? als je kiest voor een vriezer met noFrost systeem dan wordt vochtige lucht afgevoerd voordat het ijs wordt. Zo blijft ingevroren eten langer smakelijk én je hoeft je vriezer nooit meer te ontdooien! Als dat geen koud kunstje is?!

Garantie Siemens

Heb je meer dan 4 inbouwapparaten van Siemens in jouw keuken? Dan ontvang je 3 jaar extra garantie boven op de 2 jaar wettelijke fabrieksgarantie. Dat is in totaal 5 jaar zorgeloos genieten van jouw inbouwapparatuur. Registreer de apparaten via de Siemens-website.

siemens garantie
vaatwasser actie
Actie

Privé: 50% korting op de Siemens vaatwasser

Actie Siemens

Vaatwasser met het Zeolith systeem maakt gebruik van speciale droogkorrels voor het prachtigste eindresultaat. Zeoliet is een mineraal dat van nature vocht omzet in warmte. De zeolietkorrels op de bodem van de vaatwasser nemen de laatste vochtdruppels op. Zo ontstaat er geen condens die op je vaat terecht komt. Zelfs plastic bakjes zijn helemaal droog aan het einde van een vaatwasbeurt.