Graphite Grey design keuken industrieel
NEFF

Passie voor koken

Innovatieve technologie

NEFF heeft als enige een oven met volledig inschuifbare ovendeur: Slide&Hide®. Een unieke functie die je nergens anders tegenkomt. Met Slide® draait de handgreep ergonomisch met je hand mee en met Hide® verdwijnt de ovendeur geheel onder de oven. Dat betekent ongehinderde toegang tot de ovenruimte als je lekker aan het koken bent voor familie of vrienden.

GlassdraftAir

Het nieuwe revolutionaire, high performance ontwerp van de glassdraftAir blokkeert krachtig kookluchten en dampen, maar niet je zicht. Wanneer het zo goed als onzichtbare afzuigsysteem in werking is, zorg de emotionLight Pro voor een sfeervolle omlijsting. Natuurlijk aan te passen via de Home Connect app.

Inductiekoken

Geen merk is zo met inductiekoken verbonden als NEFF. Wow, ken je deze nieuwe NEFF technologie al? Inductiekoken biedt behoorlijk wat voordelen. Zo is inductiekoken razendsnel en kun je de kookzones nauwkeurig instellen. Dat is het gemak van inductiekoken.

Van stoomoven tot magnetron

De NEFF inbouwovens hebben een strak design: afgewerkt met Graphite Grey, een donkere versie van rvs, en door de rvs bedieningsknop zijn de ovens handig in gebruik. Daarnaast is het bij diverse apparaten mogelijk om het reinigingssysteem activeClean toe te passen. Hierbij reinigt de oven zichzelf door hoge temperaturen om etensresten tot as te verbranden.

Graphite Grey design keuken industrieel

Garantie NEFF

Heb je meer dan 4 inbouwapparaten van NEFF in jouw keuken? Dan ontvang je 3 jaar extra garantie boven op de 2 jaar wettelijke fabrieksgarantie. Dat is in totaal 5 jaar zorgeloos genieten van jouw inbouwapparatuur. Registreer de apparaten via de NEFF-website.