Miele ovens ontedek ze bij van Wanrooij Warenhuys
Fascinerende technologie

Miele

Miele staat met meer dan 100 jaar ervaring garant voor perfecte kwaliteit. De huishoudelijke apparaten onderscheiden zich op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Miele is dan ook één van de weinige merken die zijn producten langdurig test op een lange levensduur. Door productverbetering en innovatie blijft Miele zich continu ontwikkelen, zodat ze de hoge kwaliteit ook in de toekomst kunnen garanderen.

De 7000 generatie

Hou je van pure luxe, baanbrekende technologie, innovatieve gadgets en tijdloze elegantie? Dan is de Miele Generatie 7000-serie een musthave in jouw keuken. De Miele Generatie 7000 is hét bewijs dat perfectie bestaat. Ongekende kwaliteit wordt gecombineerd met intelligente bediening en een exclusief, tijdloos ontwerp. Slimme functies zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Deze revolutionaire lijn keukenapparatuur biedt alles wat jij zoekt.

Miele ovens ontedek ze bij van Wanrooij Warenhuys

Flexibel koken

De nieuwe inductiekookplaten van Miele zijn flexibeler dan ooit. Zo herkent de plaat waar je de pan plaatst en wordt alleen dat deel verwarmt. De inductiekookplaat van Miele gaat nog iets verder; plaats je pan waar je maar wilt en het bedieningspaneel beweegt automatisch mee. Deze kookplaat geeft je alle vrijheid die je nodig hebt.

AutoDos vaatwasser

De AutoDos vaatwasser is wereldwijd de eerste met automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk. Deze krachtpatser krijgt jouw vieze vaat moeiteloos schoon. Vaatwasser en poeder zijn precies op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een optimale dosering op het juiste moment in het programma. Een PowerDisk is voldoende voor circa 20 vaatwasbeurten. Één keer programmeren is genoeg, daarna start de eerste autonome vaatwasser automatisch met AutoStart. Wat een vrijheid!

Automatisch stomen

Tijdens het koken kun je al je aandacht aan je gasten besteden, want met de functie ‘automatisch koken menu’ zorgt de stoomoven ervoor dat alles tegelijkertijd klaar is. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welke producten je gaat stomen en hoe gaar je ze wilt. Daarna worden de volgorde, tijd en temperatuur automatisch bepaald. Is het tijd om het volgende ingrediënt erbij te schuiven? Dan krijg je een seintje van de stoomoven. Handig!

Garantie Miele

Bij aanschaf van vier of meer Miele-inbouwapparaten krijg je verlengde garantie van Miele cadeau. Dat betekent vijf jaar lang zekerheid op jouw nieuwe apparaten. Lees de actievoorwaarden op de Miele-website.

Miele kookplaat