houten werkblad
Industrieel, modern of trendy...

...een zwarte keuken kan altijd!

Maak direct een afspraak

Waarom een zwarte keuken?

Vaak wordt er gekozen voor een zwarte keuken omdat deze past binnen de meeste interieurstijlen. De stijl van de zwarte keuken is erg afhankelijk van de variant die je kiest en hoe je deze verder aankleed.

Zo kun je kiezen voor hooglans, zijdeglans of mat. Elke variant heeft zijn eigen unieke uitstraling die aansluiten op allerlei interieurstijlen.

Welke variant je ook kiest, een zwarte keuken kun je stijlen zoals jij dat wilt. Laat je door ons inspireren en meenemen in de wereld van zwarte keukens.

keuken siematic puur zwart style van wanrooij warenhuys in Waardenburg

Mat zwarte keukens zijn stoer en strak

Ben je fan van stoere, maar ook strakke keukens? Kies dan voor mat zwart. Een mat zwarte keuken oogt stoerder dan bijvoorbeeld een zijdeglans keuken, maar heeft door de matte kleur meteen een strakke uitstraling waardoor stoer en strak goed gecombineerd worden.

Een matzwarte keuken kun je op verschillende manieren aankleden. Een belangrijke element daarbij zijn de keukenkastjes. Zo kun je kiezen voor een greeploze mat zwarte keuken waarbij dus geen handgrepen zichtbaar zijn. Zo realiseer je echt een strakke keuken. Vind je handgrepen praktischer? Ook dit heb je in een mat zwarte uitvoering.

 

AEG nieuwe mat zwarte keukenapparatuur

Anti fingerprint coating voor mat zwarte keukens

Een nadeel aan een mat zwarte keuken is dat deze gevoeliger is voor vingerafdrukken. Daar hebben wij een oplossing voor.

Vingerafdrukken zijn verleden tijd met de anti fingerprint coating. De keuken in het filmpje is voorzien van deze anti fingerprint coating en laat zien dat de keuken zo goed als vingerafdruk vrij blijft. Nieuwsgierig? Vraag naar deze coating bij een van onze adviseurs of test hem zelf in onze showroom. Bekijk deze keuken in de virtuele tour.

Industriële zwarte keuken

Een zwarte industriële keuken realiseer je door zwart te combineren met houten. Zo krijg je een hele sfeervolle en stoere uitstraling.

Bij een industriële houten keuken kun je spelen met het kleurgebruik en verschillende materialen om de uitstraling te creëren die jij wilt. Kies voor beton en andere natuurlijke materialen in combinatie met zwart om een echte industriële keuken te realiseren.

Zwarte keuken met hout

Wil je geen stoere uitstraling realiseren, maar juist een natuurlijke look? Dan kun je alsnog kiezen voor hout. Dit is een goede keus als je zoekt naar gezelligheid in een moderne inrichting. Deze keuken is veelzijdig en past uitstekend bij een boerderij of in een moderne nieuwbouwwoning. In deze zwarte keuken met hout combineer je strakke zwarte keukenelementen met de natuurlijke en lichte uitstraling van hout. Zo geniet je van een combinatie tussen luxe en warmte.

 

kleine keuken zwarte keuken met hout luxe | Van Wanrooij Warenhuys

Zwart keuken met een donkere binnenkant

Je leest het goed! Ook de binnenkant van je zwarte keuken kan in kleur. Dit maakt je keuken écht af! Niet elk keukenmerk kan de binnenkant van je keuken in kleur leveren. Zo is dit bij SieMatic niet mogelijk. Bij onze Huyscollectie en Schröder is het wel mogelijk om de binnenkant van je keuken in kleur te kiezen. Kies je voor donker antraciet of juist een lichtere kleur zoals champagne voor de binnenkant van de keukenkastjes?

Welk aanrechtblad bij je zwarte keuken?

De meeste bezoekers aan onze showroom kiezen bij een zwarte keuken een zwart aanrechtblad. Dit past perfect bij een industriële stijl. Nu is iedere situatie en huis anders. Wil je dat de keuken groter oogt? Kies dan voor een zwarte keuken met een gepolijst wit marmeren aanrechtblad. Met witte details creëer je diepte, waardoor de keuken er groter uitziet. Je kunt ook kiezen voor een zwart graniet keukenblad, dit heeft dankzij het reliëf in het materiaal een landelijke uitstraling.

Werkbladen zijn er natuurlijk in allerlei prijsklasse en materialen. Onze adviseurs kunnen je precies adviseren wat je kan kiezen!

 

keuze aanrechtblad zwarte keuken

Meubels in dezelfde zwarte stijl

Vind je het mooi om het ontwerp van je nieuwe zwarte keuken door te trekken in je hele woning? Dit kan! Zo kunnen we van, het door jou gekozen materiaal, ook een dressoir, servieskast, tv-meubel of bijkeuken ontwerpen.

dressoir passend bij je zwarte keuken

Keukeninspiratie zwarte keuken

3D-tekening van jouw zwarte keuken 

Ben je op zoek naar een zwarte keuken? Met behulp van onze keukenadviseurs is het mogelijk om voor jouw woning de juiste oplossing te vinden. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Je ontvangt een gedetailleerde 3D-tekening. Ook verzorgen we een tekening voor de elektricien en loodgieter, zo kunnen zij direct aan de slag. Hoe handig is  dat?

Maak een afspraak
Waarom een zwarte L vorm hoek keuken

Keukentrends

Ben jij iemand die altijd op de hoogte wil zijn van de laatste keukentrends? Lees in dit artikel alle trends voor volgend jaar.

Nu koop je een keuken niet elk jaar. Denk goed na over dat je keuken vooral praktisch is ingedeeld en dat je zelf blij wordt van de uitstraling. Zo kan jouw keuken altijd jaren mee! Het is natuurlijk ook mogelijk om de rest van je interieur onder handen te nemen als je toe bent aan iets nieuws.

keukentrends 2022 modern, landelijk en stoer

Keukentrends 2023