vt wonen keuken

weer verliefd op je huis

- Keukens
Het programma "vtwonen: weer verliefd op je huis" heeft al vele huiseigenaren geïnspireerd om hun interieur, en in het bijzonder hun keuken, te transformeren. Ben jij er daar een van?

Laat je inspireren en maak van je keuken weer een plek waar je verliefd op wordt.

vtwonen keukencollectie

Met de vtwonen keukencollectie kun je een ruimte creëren die niet alleen stijlvol en trendy is, maar ook volledig aansluit bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl.

vtwonen keuken Dark Oak

De vtwonen keuken in Dark Oak brengt de warmte en natuurlijke schoonheid van donker eikenhout in je huis. Deze keuken combineert een robuuste uitstraling met een moderne twist, ideaal voor wie houdt van een keuken met karakter. De donkere houttinten zorgen voor een gezellige en uitnodigende sfeer, terwijl de strakke lijnen en moderne handgrepen de keuken een hedendaagse flair geven.

vtwonen keuken Dark Oak

De Dark Oak keuken heeft een mat zwarte inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Door deze inductiekookplaat is er geen hangende afzuigkap meer nodig en krijg je vrij zicht in de keuken. Dit creëert een ruimtelijke sfeer.

vtwonen keuken Dark Oak inductiekookplaat

vtwonen Greige keuken

De Greige keuken van vtwonen, een subtiele mix van grijs en beige, biedt een neutrale basis die past bij elke interieurstijl. Deze keuken straalt rust en elegantie uit en biedt de perfecte achtergrond voor zowel felle accentkleuren als meer ingetogen tinten. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een tijdloze keuken die met verschillende accessoires en decoraties gemakkelijk een persoonlijke touch krijgt.

vtwonen keuken wit

De witte keuken van vtwonen staat symbool voor tijdloze schoonheid en helderheid. Witte keukens reflecteren natuurlijk licht, waardoor de ruimte groter en luchtiger aanvoelt. Deze keukens zijn ontworpen met het oog op eenvoud en minimalisme, maar krijgen een stoere uitstraling door de matzwarte details.. Het is de perfecte keuze voor wie een frisse en open keuken wil creëren die nooit uit de mode raakt.

vt wonen keuken wit

vtwonen keuken Grando

De vtwonen keuken by Grando combineert de expertise van Grando met de stijlvolle visie van vtwonen. Deze samenwerking resulteert in keukens die zowel praktisch als esthetisch zijn, met slimme opbergoplossingen en een design dat aansluit bij de laatste trends. Of je nu gaat voor een landelijke, moderne of industriële look, deze collectie biedt voor ieder wat wils.

vtwonen tegels keuken

Tegels spelen een cruciale rol in het ontwerp van je vtwonen keuken. Of je nu kiest voor een opvallende achterwand of een stijlvolle vloer, vtwonen tegels bieden een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing die je keuken karakter geeft. Van handgemaakte tegels tot strakke, moderne designs, er is altijd een tegel die past bij jouw unieke stijl en wensen.

Bekijk voor meer inspiratie ook de vtwonen buitentegels.

vtwonen keuken wrappen

Wil je je keuken een snelle en betaalbare make-over geven? Overweeg dan keukenwrapping met vtwonen. Deze innovatieve techniek biedt de mogelijkheid om je keukenkastjes en -fronten te voorzien van een nieuwe look zonder de noodzaak van een volledige renovatie. Kies uit een breed scala aan kleuren en finishes om je keuken in een handomdraai te transformeren.


Meer artikelen

witte klassieke keuken
Keukenopstellingen - Alle mogelijkheden en inspiratie

Rechte keukens

Eén van de bekendste keukenopstelling is de rechte keuken. In de basis bestaat elke keukenopstelling uit een rechte keuken ...

- Keukens
Witte hoogglans l-vorm keuken
Populair en veelzijdig: een L-keuken

Afmeting vereiste voor een L-keuken

Er zijn genoeg mogelijkheden voor het plaatsen van een hoekkeuken. Je moet natuurlijk wel de hoek om kunnen, dit betekent dat je een minimale ...

- Keukens
vtwonen keuken Dark Oak inductiekookplaat

3D tekening van jouw vtwonen keuken?

Met behulp van onze keukenadviseurs is het mogelijk om voor jouw woning de juiste keuken oplossing te vinden. Laat je inspireren en maak van je keuken een plek waar je verliefd op wordt.

Plan een afspraak