Vtwonen buitentegels: de laatste tegeltrend!

vtwonen buitentegels
- Tegels
De vtwonen buitentegels, nieuw in onze showroom en de trend in buitentegels van dit moment. Met de vtwonen buitentegels maak je van je terras en balkon een bijzondere plek om te relaxen en te genieten.

De vtwonen buitentegels zijn keramische tegels, verlijmd op een speciale onderlaag van een volledig gerecycled materiaal. Door dit lage gewicht maakt het eenvoudiger om de tegels te verwerken en toe te passen in jouw terras of balkon. De tegels verwerk je direct op een stabiele ondergrond van zand en zorgen voor een mooi, strak en ook blijvend resultaat. Bijkomend, duurzaam, voordeel is dat de vtwonen buitentegels niet in specie of lijm liggen waardoor je ze eenvoudig ergens anders kunt neerleggen.

Assortiment vtwonen buitentegels

Bekijk hieronder een deel van het assortiment vtwonen buitentegels of kom eens langs in de showroom om de vtwonen buitentegels te bekijken.

vtwonen Duostone Dessin

Duostone dessin vtwonen tegel


vtwonen Duostone Bumpy Grey

Duostone bumpy grey vtwonen tegel


vtwonen Flower white on black

Flower white on black vtwonen tegel


vtwonen Duostone uni Cemento Taupe

Duostone uni cemento taupe vtwonen tegel


Hormigon Grey

Hormigon grey vtwonen tegel


Hormigon Antracite

Hormigon antracite vtwonen tegel

 

Meer artikelen

Tegeltrends 2024
De 4 tegeltrends van 2024
Streef je in 2024 naar een vernieuwde uitstraling voor je ruimte? Bekijk de nieuwste tegeltrends en geef je vloeren en wanden een eigentijdse touch! Laat je inspireren door de recentste ...
- Tegels
Nieuwe verdieping tegel en sanitair inspiratie Huysinc in Waardenburg
5 voordelen van een tegelvloer. Ontdek ze hier!
Wow, wist je dat er heel veel voordelen zitten aan een tegelvloer in je woonkamer? We vertellen je vijf handige voordelen waar je vast nog niet aan hebt gedacht bij het uitzoeken van je nieuwe ...
- Tegels
room_background-intro1

Meer vtwonen buitentegels?

Bezoek showroom