Luxe badkamer inrichten

NAAR LUXE-BADKAMERS.NL

Luxe badkamer inrichten

Bij het woord luxe badkamer denken we vaak aan duur, terwijl luxe tegenwoordig helemaal niet duur hoeft te zijn. We hechten steeds meer waarde aan comfort en luxe in de badkamer. Waar het voorheen een ruimte was waar we zo min mogelijk tijd in doorbrachten, nemen we tegenwoordig uitgebreid de tijd voor ontspanning in de badkamer. Het aanbod in luxe badkamerproducten is de laatste tijd dan ook flink gegroeid. In de showroom van Van Wanrooij worden veel luxe en tegelijkertijd betaalbare badkamerproducten getoond. Hieronder een aantal badkamerproducten, zodat je ook jouw badkamer kunt omtoveren tot een eigen wellnessruimte waar je iedere dag in kunt ontspannen.

Meer op www.luxe-badkamers.nl

We hebben een speciale website gemaakt voor iedereen die op zoek is naar een luxe badkamer. Je vindt hier tips, voorbeelden, afbeeldingen, luxe badkamer ontwerpen en nog veel meer. Laat je inspireren en informeren op www.luxe-badkamers.nl.

Of kijk een op Pinterest.com en maak je eigen verzameling van inspirerende luxe badkamers.

NAAR LUXE-BADKAMERS.NL
luxe badkamers

De stoomdouche

Douche WC

Elektronische kranen

Luxe badkamer ontwerpen

Wat zijn jouw ideeën voor het ontwerpen van een nieuwe badkamer ? Hoe wil je je luxe badkamer inrichten en waarmee wil je de badkamer uitrusten? Met een design wastafel, of misschien wel een whirlpoolbad. Alleen een douche, een douche/badcombinatie of een hoekligbad. En natuurlijk niet te vergeten, hoe wil je je kleine badkamer aankleden, en wat wil je als bijpassende accessoires….? Ontwerp nu zelf je eigen luxe badkamer