15 ideeën en inspiraties voor je nieuwe toilet!

Afstandsbediening voor de douche wc
- Badkamer
Het inrichten van een kleine ruimte is vaak lastig. Ook voor het toilet, het kleinste kamertje van het huis, geldt dit probleem. De ruimte wordt vaak pas als laatste ingericht of verbouwd. Maar wist je dat je totaal zo’n 1 tot 3 jaar in je leven in deze ruimte doorbrengt?

Misschien toch goed om eens kritisch te kijken naar het toilet en je te laten inspireren met mooie ideeën voor een nieuw toilet. Hieronder worden ideeën gegeven, als tips voor de inrichting van je toilet. Om te beginnen:

 

  • Contrast in vloer- en wandtegels zorgt voor een optisch grotere ruimte. Kies bijvoorbeeld voor grijze vloertegels en witte wandtegels
  • Wat zijn de laatste trends en noviteiten op gebied van het toilet? Denk aan het douche-toilet en het toilet zonder spoelrand.
  • Plaats accessoires voor een sfeervolle ruimte
  • Tijdens het schoonmaken van het toilet is het handig als alles van de grond is. Denk dus aan zwevende toiletten, toiletborstels en afvalemmers.

 

toilet-ideen-content

 

Meer artikelen

Keramische houtlook tegels
Keramische houtlook tegels voor de finishing touch
De ‘finishing touch’ van een nieuwe keuken, toilet of badkamer is een fraaie afwerking met tegelwerk. Ook andere ruimten in je woning, zoals woonkamer, hal en bijkeuken kunnen met houtlook tegels een ...
- Tegels
Houtlook badkamer
Houtlook badkamer voor sfeerbepalende contrasten
De houtlook tegels in deze kleine badkamer bepalen de sfeer en de uitstraling. De lichte wandtegel en het witte sanitair zorgen voor een mooi contrast en een optisch groter ogende badkamer.
- Badkamer
douche-wc-e1620207672698

Meer toilet ideeën?

Bezoek de showroom in Waardenburg en laat je inspireren en adviseren voor je nieuwe toilet. Samen met een adviseur is het mogelijk een mooie 3D-tekening te laten maken van je nieuwe toilet. Compleet met de laatste trends, noviteiten en mooie accessoires.

Bezoek showroom