Ontdek de chef in jezelf!

ATAG

Dé ultieme allerkunner

De 3 in 1 oven is dé ultieme alleskunner van ATAG. Eén oven die echt alles kan: Opwarmen, bakken én stomen. Ook kun je de verschillende functies met elkaar combineren, bijvoorbeeld stomen en hetelucht en de oven en magnetron.

Koken op top niveau

De ATAG MAGNA-lijn. Magna staat voor grootsheid. In deze lijn vind je kookplaten, combi-stoomovens, bijhorende lades en bijzondere afzuigkappen. Design en functionaliteit komen samen in deze prachtige lijn. Het bedieningspaneel bestaat uit een bijzonder soort glas, in combinatie met de kleurstelling zacht zwart geeft dit een subtiel pareleffect.

Wijnklimaatkast

Wijn moet je bewaren op een constante temperatuur, dit zorgt ervoor dat de wijn niet door rijpt en de wijn langer goed blijft. In de wijnklimaatkast kun je 2 temperatuurzones instellen, ideaal als je rode en witte wijn wilt bewaren. Doordat je de wijn op de juiste temperatuur bewaard serveer je deze altijd op de juiste temperatuur uit. In deze wijnkoelkast kun je maar liefst 34 flessen wijn kwijt. Drie houten plateaus zijn voorzien van telescooprails om de wijnvoorraad rustig naar voren te halen. Dit geeft een goed overzicht van je wijnvoorraad.

XXL vaatwasser

Voor de thuiskok die van uitpakken houdt is de ATAG XXL-vaatwasser zeker een must. In deze vaatwasser kunnen er 17 couverts tegelijkertijd schoon gereinigd worden. Ook grote ovenschalen en wijnglazen passen er probleemloos in. Als je de vaatwasser op ooghoogte plaatst hoef je nooit meer te bukken.

Garantie ATAG

Heb je meer dan 4 inbouwapparaten van ATAG in jouw keuken? Dan ontvang je exclusief bij ons 10 jaar garantie. Registreer jouw apparaten via de ATAG website. 

oven op hoogte van Wanrooij keuken warenhuys
Actie

Privé: Korting op vaatwassers!

Actie ATAG

Koop je 5 ATAG apparaten*? Dan krijg je 50% korting op een ATAG-vaatwasser t.w.v. € 1199,- (korting =€ 599,50). Wil je een luxere ATAG-vaatwasser? Dan berekenen we een korting van €599,50. De actie is geldig tot 2023 en niet geldig in combinatie met andere acties.