Sunshower

Het hele jaar zon

Ervaar het hele jaar door een zonnig gevoel door het gebruik van een Sunshower in je douche. Benieuwd naar de voordelen? Lees snel verder:

Ervaar het hele jaar door een zonnig gevoel

Maak de positieve effecten van zonlicht onderdeel van jouw dagelijkse doucheritueel. Het energieke gevoel van de zon op je huid; dat is wat Sunshower jou het hele jaar biedt. Zonlicht voedt je lichaam en zorgt ervoor dat jij je fitter, vitaler én energieker voelt. Dankzij onze uitgebalanceerde combinatie van verwarmend infrarood licht en laag gedoseerd UV-licht.

Sunshower

Infrarood

RA, de korte golf van het infrarood, dringt diep door in je lichaam en zorgt ervoor dat de huid en onderliggend weefsel direct worden verwarmd. Dat stimuleert de bloedsomloop in de pijnlijke spieren, pezen en gewrichten, waardoor afvalstoffen zoals bij ontstekingen sneller worden afgevoerd, meer zuurstofrijk bloed wordt toegevoerd en spieren en gewrichten ontspannen.

Infrarood verwarming wordt vaak als pijnverlichtend ervaren. Deze warmte kan de opstarttijd verkleinen bij artrose en fibromyalgie. Sunshower heeft al veel gebruikers die de werking van infrarood als een verlichting van hun klachten ervaren.

sunshower

UV-licht

Dankzij het UV-licht van de zon en Sunshower maakt je huid vitamine D aan. Deze vitamine helpt je lichaam te beschermen. Een dagelijkse dosis UV-licht versterkt je immuunsysteem. Ook je botten en tanden worden sterker dankzij vitamine D. Als jouw vitamine D-niveau op peil is, werkt je immuunsysteem slimmer. Je beschermt jezelf dan beter tegen virussen en ontstekingen.

Bekijk ook..

Een mooie keuken en/of badkamer is een goede basis voor je interieur, maar het aankleden van je woning blijft natuurlijk leuk. Door je interieur elke seizoen een kleine update te geven kun je je huis een hele nieuwe uitstraling geven. Weet jij al wat de kleurtrends van deze herfst en winter zijn? Lees snel verder!

trends najaar kleur

Privé: Dé trends van deze herfst en winter