siemens garantie

Siemens | slimme keuken

Extra gemak en nog meer flexibiliteit: ervaar het dankzij de Siemens huishoudelijke apparaten die over wifi beschikken. Je bedient ze eenvoudig met de Home Connect app. Verwarm de oven voor terwijl je nog in de supermarkt staat. Of zet de verlichting van uw afzuigkap vanaf de eettafel aan, en laat deze van kleur veranderen. 

Home connect

Wanneer je de Home Connect app koppelt aan je slimme speaker bijvoorbeeld een Google Home, kun je eenvoudig je apparaten via spraak aansturen. Vraag bijvoorbeeld: Hey Google, stel de oven in op 180 graden op hete lucht stand, check hoe ver je vaatwasser is of laat je favoriete koffie maken.

Bakken en stomen

Met de Home Connect app kun je de oven op afstand instellen. Laat alvast je oven voorverwarmen op het moment dat je je werk verlaat en schuif direct je maaltijd de oven in op het moment dat je thuis komt. Ook kun je verschillende gerechten en recepten kiezen op de app. De app stuurt dan de juiste bereidingsinstellingen van het gerecht naar op je oven.

Siemens

GlassdraftAir

Het nieuwe revolutionaire, high performance ontwerp van de glassdraftAir blokkeert krachtig kookluchten en dampen, maar niet je zicht. Wanneer het zo goed als onzichtbare afzuigsysteem in werking is, zorg de emotionLight Pro voor een sfeervolle omlijsting. Natuurlijk aan te passen via de Home Connect app.

Kijkje in de koelkast

In de supermarkt checken wat er in je koelkast ligt, het is mogelijk! Dankzij twee camera’s in je koelkast kun je via Home connect app precies zien wat er in je koelkast ligt. De slimme bewaargids herkent veel producten en geeft advies wat de beste plek is om deze te bewaren. Je kunt zelfs recepten vinden die geselecteerd zijn op basis van de ingrediënten in de koelkast.

Cook connect

Dankzij het comfortabele cookConnect systeem bedien je veel functies van de afzuigkap rechtstreeks vanaf de kookplaat. Selecteer bijvoorbeeld de afzuigstand of regel de verlichting. Ontdek een nieuwe kookervaring met de Home Connect afzuigkappen en kookplaten.

Siemens home connect kookplaat afzuigkap

EasyStart

EasyStart maakt het bedienen van je vaatwasser makkelijker dan ooit. Beantwoord een aantal vragen over je schoonmaak voorkeuren en het type vaat via de app. Het ideale programma wordt geadviseerd en u start de vaatwasser op afstand via de app.

Koffiewereld

De met wifi verbonden espresso volautomaten van Siemens laten je genieten van vers bereide latte, cappuccino, espresso en nog veel meer koffiespecialiteiten. Met hulp van de Coffee Playlist van Home Connect kun jij je koffiewensen nu zelfs invoeren op je telefoon en opdracht geven de bonen vers te malen en de koffie te zetten. Het enige dat jij hoeft te doen, is ervoor zorgen dat er een kopje klaarstaat onder de automaat.

5 tips!

Bij het kopen van een nieuwe keuken zien mensen vaak dingen over het hoofd. Ook maken mensen vaak de verkeerde keuzes, waar ze achteraf spijt van hebben. Dit kost veel energie en geld om te laten herstellen of later aan te passen. Iets wat je liever voorkomt! Lees de vijf meest voorkomende fouten en hoe je ze kunt oplossen!

keuken met kookeiland huyscollectie bar

5 fouten voorkomen bij aankoop keuken