miele noviteiten actieweek

De nieuwste noviteiten van Miele

Ken jij deze nieuwe snufjes van Miele al?

De keukenwereld is constant in beweging en er worden veel noviteiten op de markt gebracht. Van onzichtbare of juist zichtbare afzuigsystemen tot slimme ovens en kookplaten. Houd je het allemaal niet meer bij? Lees hieronder kort welke nieuwe snufjes handig kunnen zijn in jouw keuken!

AutoDos vaatwasser

De AutoDos vaatwasser is wereldwijd de eerste met automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk. Deze krachtpatser krijgt jouw vieze vaat moeiteloos schoon. Vaatwasser en poeder zijn precies op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een optimale dosering op het juiste moment in het programma. Een PowerDisk is voldoende voor circa 20 vaatwasbeurten. Één keer programmeren is genoeg, daarna start de eerste autonome vaatwasser automatisch met AutoStart. Wat een vrijheid!

FullSurface inductie kookplaat

De FullSurface inductie kookplaat van Miele geeft je meer vrijheid dan ooit, dankzij slimme hittesensoren die jouw pan herkennen. Waar je ook naartoe beweegt, je kunt ongeremd verder koken. En de bediening verplaatst mee wanneer je de pan verschuift.

Automatisch stomen

Tijdens het koken kun je al je aandacht aan je gasten besteden, want met de functie ‘automatisch koken menu’ zorgt de stoomoven ervoor dat alles tegelijkertijd klaar is. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welke producten je gaat stomen en hoe gaar je ze wilt. Daarna worden de volgorde, tijd en temperatuur automatisch bepaald. Is het tijd om het volgende ingrediënt erbij te schuiven? Dan krijg je een seintje van de stoomoven. Handig!

Meer inspiratie

Benieuwd naar 10 keukentips waar je waarschijnlijk nog niet aan had gedacht? Lees het artikel!

10 keukentips bij aankoop keuken

10 keukentips

Ook leuk om te lezen!

Download het leuke inspiratiemagazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.