van wanrooij kookclub vlog 4

Inspiratie keukenapparatuur

Inspiratiedagen 2.0

Net een nieuwe keuken gekocht bij ons? Of ben je je nog aan het oriënteren? Dan ben je vast benieuwd naar hoe je al die innovatieve apparatuur kunt gebruiken. Dit ontdek je tijdens een inspiratiedag.

Live inspiratie

Om de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen zijn grote evenementen geannuleerd. We bieden nu inspiratie op een veilige afstand door middel van een 1-op-1 afspraken met de kok. Stel al je vragen en kom te weten welke apparatuur bij jouw kookstijl past. Blijf je liever thuis? Dan bieden we je ook online inspiratie; bekijk de Facebookpagina via de onderstaande knop.

Facebook evenementen

1-op-1 afspraak met een kok

Wil je uitleg over jouw (toekomstige) oven? Kies een merk, vul je gegevens in en je ontvangt een bevestigingsmail.

BORA

Op het gebied van kookplaten zien we dat gas steeds meer ruimte maakt voor koken met inductie. Steeds meer gaskookplaten worden vervangen voor de elektronische inductieplaat. Naast dat koken op gas steeds meer verdwijnt en ruimte maakt voor de inductieplaat is er ook een andere ontwikkeling merkbaar, namelijk de opkomst van de kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Zo is BORA één van de merken die deze innovatieve kookplaten heeft.

BORA in allerlei kleuren BLAUW

Meld je aan voor een 1-op-1 afspraak

Eerste Hulp Bij Ovens online

Neem nu die splinternieuwe stoom- of combi-oven; wat kun je daar allemaal mee? Tijdens deze EHBO-cursus, oftewel Eerste Hulp Bij Ovens, vertelt een kok je alle ins en outs over bakken, braden en stomen met de oven. Zodat jij daarna precies weet welke heerlijke gerechten je ermee op tafel kunt zetten. Bekijk de evenementen en kook mee in jouw oven met één van onze koks.

EHBO Hand-out | Eerste Hulp Bij Ovens
Van Wanrooij Kookclub vlog 6

Online inspiratie | Live Q&A

Blijf je liever thuis? Dan bieden we je online inspiratie via een live Q&A op onze Facebookpagina. Je vindt evenementen van de merken Siemens, Miele, ATAG, AEG en BORA via de Facebookpagina. Het merk ATAG heeft zelf een Q&A opgezet via Microsoft Teams. Meer weten over hun online kookinspiratie? Bekijk de ATAG-website.

Van Wanrooij Kookclub

Heb je een stoomoven en kun je wel wat tips gebruiken voor het bereiden van dagelijkse gerechten? Laat je dan inspireren door onze Van Wanrooij Kookclub. Bekijk de vlogs van onze koks!