Miele Generatie 7000 Ontdek de nieuwe inbouwapparatuur van Miele. Meer innovaties dan ooit! bij van Wanrooij Warenhuys

Digitale handleiding je oven

Eerste Hulp Bij Ovens

Heb je een (stoom)oven in je keuken en kom je er maar niet aan toe om de handleiding te lezen of te starten met bakken, stomen of maaltijden op te warmen? Kijk dan mee met deze digitale handleiding van de verschillende merken Pelgrim, Siemens, AEG, ATAG en Miele!

Pelgrim

Praktisch Pelgrim, het is echt waar! Onze kok vertelt je welke functie achter de symbolen verschuilt, zodat jij met plezier de oven kan gaan uitproberen. Veel kookplezier!

Heb je jouw keukenapparatuur al geregistreerd voor de garantie? Dit kan via de Pelgrim website.

Siemens

Naast Wifi heeft deze Siemens oven nog veel meer handige functies. Onze kok legt het allemaal aan je uit in deze video. Zo heb je nog jaren plezier van jouw Siemens oven!

Extra gemak en nog meer flexibiliteit: ervaar het dankzij de Siemens huishoudelijke apparaten die over wifi beschikken. Je bedient ze eenvoudig met de Home Connect app. Verwarm de oven voor terwijl je nog in de supermarkt staat. Of zet de verlichting van uw afzuigkap vanaf de eettafel aan, en laat deze van kleur veranderen. Lees het volledige artikel over de Siemens slimme keuken.

ATAG

Wow, wat gaaf dat je een 3 in 1 oven in je keuken hebt! Met deze speciale oven kun je fasebakken. Dit betekent letterlijk het gerecht in verschillende fases bakken. Grill bijvoorbeeld eerst het vlees, verwarm daarna met hetelucht en gaar tot slot na met stoom. Malser en krokanter kun je het niet krijgen. Maar hoe werkt dit? De kok legt het allemaal aan je uit, bekijk de video! Vraag ook het exclusieve receptenboekje gratis aan, veel kookplezier!

Miele

Vraag jij je ook af welk icoontje van de oven je kunt gebruiken voor welk gerecht? Bekijk de uitleg van de kok over deze ovens en kom handige tips en tricks te weten. Zo kun jij makkelijk en snel aan de slag met jouw nieuwe Miele-oven!

Heb je een oven met de functie ‘automatisch koken menu’? Dan zorgt de stoomoven ervoor dat alles tegelijkertijd klaar is. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welke producten je gaat stomen en hoe gaar je ze wilt. Daarna worden de volgorde, tijd en temperatuur automatisch bepaald. Is het tijd om het volgende ingrediënt erbij te schuiven? Dan krijg je een seintje. Bekijk de video van Miele.

Kookclub

De koks van Van Wanrooij Warenhuys vertellen je graag alle tips en tricks over de stoomoven. Kook en kijk je mee?

Recepten tegen verveling

Huysinc Kookclub

Ook leuk om te lezen!

Download het leuke inspiratiemagazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.

AEG

Makkelijker, slimmer en leuker! Onze kok helpt je snel op weg om zelf aan de slag te kunnen met jouw AEG (stoom)oven. Bereid de lekkerste gerechten in een handomdraai! Inspiratie nodig voor recepten? Bekijk dan de culinaire stoomoven gerechten van AEG.

Heb je meer dan 4 apparaten in je keuken? Dan ontvang je 3 jaar verlengde garantie boven op de standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Registreer jouw keukenapparatuur via de AEG-website.