Van Wanrooij Pelgrim

Digitale handleiding Pelgrim oven

Eerste Hulp Bij Ovens

Heb je een Pelgrim (stoom)oven en kom je er maar niet aan toe om de handleiding te lezen of te starten met bakken, stomen of maaltijden op te warmen? Kijk dan mee met deze digitale handleiding!

Eerste Hulp Bij Ovens

Vraag jij je ook af welk icoontje van de oven je kunt gebruiken voor welk gerecht? Bekijk de uitleg van de kok over deze ovens en kom handige tips en tricks te weten. Zo kun jij makkelijk en snel aan de slag met jouw nieuwe Pelgrim oven!

Kookclub

De koks van Huysinc vertellen je graag alle tips en tricks over de stoomoven. Kook en kijk je mee?

Recepten tegen verveling

Huysinc Kookclub

Pelgrim…

…is thuis in elke keuken! Standaard ontvang je op al onze apparatuur de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat je binnen deze periode volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen.

Bij aanschaf van 1 tot 3 inbouwapparaten binnen één aankoop geldt een garantieduur van vijf jaar. Bij 4 of meer inbouwapparaten heb je bij aanschaf recht op een garantieperiode van maar liefst acht jaar. Hierbij geldt een uitzondering voor verlichting, toebehoren en accessoires, waarop geen aanvullende garantie van toepassing is. Hierop heb je standaard en zonder registratie de wettelijke fabrieksgarantie van twee jaar. Gedurende de verlengde garantieperiode van drie of zes jaar betaal je uitsluitend de voorrijkosten. De kosten van materiaal, onderdelen en arbeidsloon zijn voor onze rekening. Je ontvangt onze verlengde garantieperiode geheel gratis. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw apparatuur binnen 30 dagen na aankoop registreren, klik hier.

Ook leuk om te lezen!

Download het leuke inspiratiemagazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.