noviteiten Siemens keukenapparatuur Wanrooij

Wow, nieuw bij Siemens!

Ken jij deze nieuwe snufjes van Siemens al?

De keukenwereld is constant in beweging en er worden veel noviteiten op de markt gebracht. Van onzichtbare of juist zichtbare afzuigsystemen tot slimme ovens en kookplaten. Houd je het allemaal niet meer bij? Lees hieronder kort welke nieuwe snufjes handig kunnen zijn in jouw keuken!

Kookplaat glassdraftAir

Onzichtbaar was nog nooit zo mooi. De nieuwe Siemens glassdraftAir combineert buitengewoon design met hoogwaardige materialen, innovatieve technologie en uitstekende prestaties voor de ultieme open keuken. Guided Air verzekert jou en je gasten altijd van frisse en geurloze lucht, terwijl het glasheldere paneel en emotionLight Pro zorgen voor een subtiele highlight in de keuken.

Home is where your app is

Extra gemak en nog meer flexibiliteit: ervaar het dankzij de Siemens huishoudelijke apparaten die over wifi beschikken. Je bedient ze eenvoudig met de Home Connect app. Verwarm bijvoorbeeld de oven voor terwijl je nog in de supermarkt staat. Ook kun je de verlichting van je afzuigkap vanaf de eettafel aanzetten, en laat deze van kleur veranderen. Ook biedt Home Connect hulp bij eventuele technische problemen. Siemens experts kunnen, uiteraard pas na toestemming van de gebruiker, het apparaat op afstand uitlezen om zo het probleem te analyseren en wellicht te verhelpen.

Heb je meerdere huishoudapparaten buiten keukenapparatuur van Siemens? Laat verschillende Home Connect apparaten met elkaar communiceren voor nog meer gebruiksgemak. Denk hierbij aan de afzuigkap, die automatisch begint met afzuigen wanneer de kookplaat ingeschakeld wordt.

Geniet van een geurvrije open keuken

De inductionAir Plus combineert een moderne inductiekookplaat met een geïntegreerde afzuiging. Kookdampen worden er krachtig door naar beneden gezogen voordat ze kunnen opstijgen.

Meer inspiratie

Benieuwd naar 10 keukentips waar je waarschijnlijk nog niet aan had gedacht? Lees het artikel!

10 keukentips bij aankoop keuken

10 keukentips

Ook leuk om te lezen!

Download het leuke inspiratiemagazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.