Atag 3 in 1 oven magnatron en stoom bij Van Wanrooij

NIEUW: 3-IN-1 OVEN

Stomen, Bakken en Opwarmen in één apparaat.

Wow, wist je dat je geen 2 apparaten meer nodig hebt in je keuken voor het opwarmen van je eten, bakken én stomen? ATAG komt namelijk met de nieuwe 3-in-1 oven. Een echte alleskunner!

3-in-1 oven

De echte thuiskok haalt met deze 3-in-1 oven de ultieme allrounder in huis. Een multifunctionele oven die alle functies omvat; met 11 ovenfuncties, een écht volwaardige steamer en een krachtige magnetron. Van babyflesjes opwarmen tot op meerdere niveaus bakken en gezond je groenten en vis stomen; alles is mogelijk. En combineer je de functies? Dan kun je via de meer-fase kookprogramma’s de gerechten nog gezonder, sneller en smaakvoller bereiden.

Vtwonen

Heb je ‘m ook al gezien bij vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’? De oven is leverbaar in verschillende stijlen en kleuren. Lisanne en Jelle kozen voor de RVS-kleur. Omdat hij kan opwarmen, bakken én stomen scheelde hun dit een hoop ruimte aan andere apparatuur. Hun keuken bekijk je hier.

vtwonen stijlhuis Wanrooij

vtwonen atag van wanrooij

Meer inspiratie

Benieuwd naar andere noviteiten in de keuken waar je waarschijnlijk nog niet aan had gedacht? Lees het artikel!

Noviteiten in jouw keuken

Ook leuk om te lezen!

Download het leuke inspiratiemagazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.