ONTDEK BORA

Het innovatieve merk BORA staat bekend om haar stijlvolle kookplaten met kookveldafzuiging. Helemaal nieuw is de BORA X BO is een echt multi talent. Een combinatie van een afzuiging, stoomoven en oven met geïntegreerde reinigingsfuncties in één. Het is de eerste stoomoven met professionele technologie voor thuis.

NIEUWE BORA X BO

Na de revolutionaire afzuigtechnologie komt BORA nu met iets nieuws op de markt. Iets wat niemand verwachtte, maar wat wederom zal leiden tot een keukenrevolutie. Met de nieuwe BORA X BO, de eerste flexibele oven met gelijkmatige stoomopwekking, heb je gegarandeerd perfecte kook- en bakresultaten.

NIEUWE BORA S Pure

Minimalistisch design, vlak ingewerkt: de BORA S Pure is een aanwinst voor elke keuken! Vooral de afzuigopening is met zijn asymmetrische plaatsing een blikvanger. Dit geeft het kookveld een bijzondere en moderne look, net als het onopvallende bedieningspaneel met intelligente oven ruimteverlichting.

BORA professional 3.0

De nieuwe BORA Professional 3.0 is de toekomst van het koken. Met het unieke design, de uitstekende prestaties en de vernieuwende bediening voldoet het aan de hoogste eisen. Daarbij is het, naast rvs, volledig uit te voeren in All Black voor een elegante, moderne look in jouw nieuwe keuken.

BORA classic 2.0

BORA Classic kookveldafzuiging– De gepatenteerde en met de ‘Red Dot-Award’ bekroonde innovatie introduceert een nieuwe definitie van ergonomie en efficiëntie bij het koken. BORA Classic biedt u verschillende kookvelden – ideale voorwaarden voor een keukenontwerp op maat. Ontdek nu ook BORA Classic 2.0 voor maximale flexibiliteit voor de individuele keuken.

BORA X pure

Met de nieuwe BORA X Pure geniet je van maximale perfectie. De kookplaat is innovatiever en verfijnder dan ooit, die wil je per direct in jouw keuken!

Meer inspiratie...

Bekijk ook het magazine van BORA.

Benieuwd naar 10 keukentips waar je waarschijnlijk nog niet aan had gedacht? Lees het artikel!

10 keukentips bij aankoop keuken

10 keukentips