Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys
Welkom bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys!

#kijkjeindekeuken

Wij hebben je veel te bieden

In Waardenburg staat de mooiste en meest innovatieve showroom van Nederland voor keukens en badkamers. Dankzij 40 jaar ervaring zijn wij Meesters in inspiratie en beleving. Aangenaam Wonen is dan ook ons handelsmerk, voor klant en opdrachtgever. Een showroom vol inspiratie is hierbij onmisbaar. Omdat een nieuwe keuken of badkamer niet gaat over de kasten en kranen, maar vooral over de sfeer en Wensen van Mensen. Dus: niet zomaar een keuken, maar een droomkeuken, mogelijk gemaakt door een team van 90 gedreven collega’s.

keuken monteur van Wanrooij

Interessante banen

Bekijk de twee vacatures, kijk wat het beste bij je past en solliciteer!

Keukenmonteur
Natuurlijk wil jij als gedreven vakman je drie rechterhanden alleen inzetten voor het mooiste werk in de woning: de keuken ! Hier krijg je met van alles te maken, van het monteren van kasten en kranen, het aansluiten van apparatuur tot het in perfectie afwerken van de keuken. Bekijk direct de vacature en solliciteer!

Aankomend keukenmonteur
We bieden je een gedegen opleidings-traject waar je alles gaat leren om uiteindelijk zelfstandig een complete keuken te kunnen monteren. En omdat jij echt goed werk levert wil je natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden, logisch vinden wij. Bekijk direct de vacature en solliciteer!

Vakmanschap

Aangenaam Wonen is ons vak. Wij staan garant voor vakkundige uitvoering van mooie ontwerpen. Ook kennen we de bouw door en door, zie van Wannrooij bouw & ontwikkeling. En dat maakt het verschil.
We verkopen geen ‘mooie praatjes’ maar verbinden ontwerp met praktijk. Hierdoor is iedere keuken technisch optimaal uitvoerbaar. En dat maakt jouw werk ook weer aangenaam.
Je bent van nature (drie)handig. Je hebt als monteur met van alles te maken, je bent bezig met afstellen en zagen, en aansluiting van apparatuur.
Neem je eigen (opleidings)maatje mee, dan verzorgen wij het leertraject en heb jij een persoonlijke assistent. En als jij werft als ambassdeur voor Van Wanrooij, ontvang je een ‘findersfee’. Jij blij, wij blij, iedereen blij.
Dus: ben je al keukenmonteur, over jouw vak maak je ons niks wijs. En wij jou waarschijnlijk ook niet…wij begrijpen elkaar 😉

Degelijk en betrouwbaar

Wat een hamer is op de bouw, is de waterpas voor jou als monteur. Pure noodzaak, want een beetje precies bestaat niet. Toch hou je er als ervaren interieurbouwer rekening mee dat gelijk ongelijk is in de praktijk….
Van Wanrooij werkt projectmatig, dus we pakken woningbouw en keukenmontage professioneel aan. Géén boerenkoolvoetbal, maar goede organisatie en gedegen voorbereiding. Dat werkt. Zonder degelijk gereedschap en uitstekende voorbereiding geen kwaliteitskeuken. Jij gaat dus aan de slag met correcte werktekeningen en maatvoering; voeg daar de gedegen planning vanaf kantoor bij en het halve werk is al voor je gedaan. Eenmaal op locatie doe jij waar je goed in bent. Je pakt jouw spullen uit en start (na controle) direct met de realisatie van de droomkeuken voor de klant.

Alles is goed geregeld

We regelen jouw aanstelling in een keer goed, met alle voorwaarden die je nodig hebt om goed te presteren: de Bouw-cao, een eigen mooie bus, gekeurd gereedschap, goede pensioenregeling, tijdspaarfonds, comfortabele werkkleding en maar liefst 40 vrije dagen per jaar. We betalen op tijd, dat vinden we belangrijk. Je hoeft niet te wachten op je geld. En goede aanvoer van materiaal en materieel hoort er ook bij.
Waardenburg ligt centraal, maar jij kunt ergens in midden-Nederland wonen, tussen Amsterdam en Arnhem of tussen Utrecht en Breda. We hebben klanten overal in Nederland, dus we plannen regionaal, zodat jouw reistijd beperkt blijft.

Vrijheid in je werk
‘eigen baas’ in loondienst

Natuurlijk worden de klanten vóór jou gepland, maar verder werk je volledig zelfstandig. Jij bepaalt de aanpak op locatie en zorgt dat de keuken bij de klant op maat gemaakt wordt. Na 1 tot 2 dagen lever je de prachtige keuken gebruiksklaar op. Dat doe je digitaal, met een iPad. Ook kun je af en toe worden ingepland op service-werkzaamheden; dat hoort bij het vak.

Blijven leren en ontwikkelen

Bij Van Wanrooij heb je geen baan, maar een loopbaan. Of je nu een ervaren Keukenmonteur of een schoolverlater bent, bij ons blijf je je altijd ontwikkelen. We hebben bijvoorbeeld opleidingsprogramma’s op maat wanneer je wilt switchen van beroep. Maar ook voor schoolverlaters. Als het nodig is maken we voor jou een persoonlijk ontwikkelplan (POP). Kom je net van school dan is BBL (werken en leren in de praktijk) mogelijk. Je leert het vak vanaf het plaatsen van de eerste keukenkast tot het aansluiten van apparatuur en afkitten van het werkblad. En dat alles voor een tevreden klant.

BEKIJK DE VACATURES EN SOLLICITEER!

Met wie ga je samenwerken?

Ontwerp & Advies

Orderverwerking & Service

Planning & Montage

Recruitment

Kennismaken met onze voordelen

We geven onze bezoekers altijd een gastvrij welkom. Dat zijn we gewend, want van oorsprong kennen we een gemoedelijke, Brabantse cultuur – ook al staat de showroom toevallig in Gelderland-.  Kom kennismaken in onze showroom. Heb je geen tijd om langs huis te gaan en om te kleden? Geen punt, je kunt gewoon binnenlopen, wij weten hoe werkkleding eruitziet.

Bij Van Wanrooij valt er altijd iets lekkers te eten en drinken, dus kom je in de avond, dan zorgen wij voor een hapje. Heel informeel, zoals we dat in Geffen ook gewend zijn. En kom je bij ons werken, dan krijg je een iPad voor thuis cadeau als je door de proeftijd bent. Gewoon, als dank voor jouw vakmatige inzet voor ons bedrijf.

Je kunt je opgeven (maar dat hoeft niet). Geen moeilijke aanmeldingsprocedures, maar bel gewoon met Dustin onze recruiter op: 06 – 42497257 of vul op deze pagina je naam in.
Wij zijn laagdrempelig en maken het je gemakkelijk, daar zijn we voor !

Aanmelden voor een kennismaking

Geheel vrijblijvend bezoek je onze showroom en maak je kennis met de organisatie!

"De beste mensen werken bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys, jij toch ook?"