Witte hoekkeuken showroom van wanrooij
Strak en eigentijds…

... een moderne keuken

Maak direct een afspraak

Moderne keuken

Bij een moderne keuken voeren de strakke lijnen de boventoon. Vaak is de keuken minimalistische met een gladde afwerking waardoor er gekozen wordt voor greeploze keukendeuren. Onze klanten kiezen vaak voor wit, zwart of aardetinten. Toch zijn er ook genoeg uitzonderingen voor eigentijdse keukens met felle en frisse kleuren. Nieuwsgierig? Ontdek welke moderne keuken jij mooi vindt!

Stijlen en kleuren

De kleuren en de materialen bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in de moderne keuken.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een witte keuken met een werkblad van graniet om strakke moderen keuken te realiseren die ook luxe uitstraalt.

Of juist het tegenovergestelde – kies voor een zwarte keuken met een houten werkblad of kastfrontjes om een moderne houten keuken realiseren.

Kleuren als beige, grijs, taupe en groen ogen ook mooi in combinatie met hout of rvs voor een unieke moderne keuken. Ontdek eenvoudig zelf de geschikte kleur en het juiste materiaal voor je moderne droomkeuken in onze showroom. Kom je er daarna nog niet uit? We helpen je graag met het ontwerpen van een moderne keuken. Of ga zelf aan de slag met onze ontwerptool!

 

kijkje in de keuken

Afmetingen en ontwerpen

Er zijn genoeg mogelijkheden voor het kiezen van een moderne keuken. Heb je een grote, brede of kleine, smalle ruimte? Een moderne keuken hoeft niet meteen groot te zijn. We tekenen de keuken precies op maat van de beschikbare ruimte in je woning, zo hebben we altijd een passende oplossing voor je. Met ons 3D tekenprogramma kun goed zien wat de gekozen keuken doet in de ruimte, hoe handig is dat? Kies je voor een donkere keuken, of juist een lichte look? We tekenen het graag voor je uit.

Afspraak maken
kleine keuken zwarte keuken met hout luxe | Van Wanrooij Warenhuys

Schiereiland, bar of kookeiland

Tijdens het koken bijpraten over de dag, gezellig iets drinken met vrienden of even snel ontbijten. Een eetgedeelte brengt leven en gezelligheid in je keuken. Verleng de L-vorm of U-vorm keuken met een langer werkblad en fijne krukken. In een grotere woning kun je ook kiezen voor een schiereiland of los staande kookeiland. Verlang je naar een open moderne keuken? We laten je graag wat voorbeelden zien hieronder, beelden zeggen natuurlijk meer dan woorden.

Inspiratie moderne keuken

Greeploze moderne keuken

Greeploos is de keukentrend van de afgelopen jaren. Bij een greeploze keuken wordt de keuken handgreep of knop volledig achterwege gelaten. Zo krijgt de moderne keuken een strakke en minimalistische uitstraling. Wil je toch een greep? Dan hebben we keuze uit verschillende vormen en kleuren grepen. Bewonder en voel het zelf in onze showroom. Neem je tekening mee naar onze adviseur, zo kunnen we goed meedenken met een passende oplossing voor in jouw woning. We tekenen dit uit in een 3D programma, zodat je het beste beeld hebt van je toekomstige droomkeuken.

Mat zwart Schröder keuken

Moderne keuken achterwand

Wat voor achterwand kun je kiezen bij een moderne keuken? Het is heel trendy om je werkblad door te laten lopen in je achterwand, zo behoud je de rust in de keuken. Vind je dit niet mooi? Dan is het ook mogelijk om een leuke tegel te kiezen uit ons tegelplein op de bovenste verdieping. Zo kun je de achterwand altijd goed schoonhouden!

moderne keuken marmer en hout

Moderne stijlhuis

Het kenmerk van een modern huis zijn de strakke of juist aparte ontwerpen. Er wordt meestal gebruikgemaakt van rechte vormen en aparte details. Modern kan door sommigen wel worden ervaren als minder sfeerrijk of te statisch. Dit kun je makkelijk oplossen met warme accessoires. Hoe? Bekijk de opening van ons moderne stijlhuis. Daar legt onze styliste dit aan je uit.

Moderne woonstijl