Huyscollectie keukens

Huyscollectie open keuken met kookeiland
- Keukens
Welkom in de wereld van de Huyscollectie keukens, het eigen merk van Huysinc, waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan om de keuken van je dromen te realiseren.

De Huyscollectie is een symbool van veelzijdigheid en persoonlijke expressie, ontworpen om aan elke stijlvoorkeur te voldoen. Deze collectie nodigt uit tot creativiteit met een breed scala aan fronten, werkbladen, handgrepen en accessoires, waardoor je de vrijheid hebt om een keuken te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling van je persoonlijke smaak.

Huyscollectie keuken met kookeiland

De Huyscollectie keuken met kookeiland brengt een vleugje moderniteit en chic in je huis, dankzij het gebruik van duurzame materialen en een ontwerp dat zowel stijlvol als functioneel is. Het organisch glas als keukenfront zorgt ervoor dat vingerafdrukken tot het verleden behoren, terwijl de nieuwste ATAG inductiekookplaat met automatische panherkenning het koken vereenvoudigt met zijn automatische programma's. Het composietenwerkblad van Jetstone in Noblesse Black voegt een extra dimensie van elegantie toe, perfect gecombineerd met de kleuren wild eiken zwart en organic platin. Compleet met ATAG inbouwapparatuur en een Novy afzuigkap, is deze keuken het toonbeeld van moderne luxe.

Huyscollectie keuken met kookeiland-1

Huyscollectie kiezelgrijze hoekkeuken

De kiezelgrijze hoekkeuken uit de Huyscollectie is de ideale keuze voor wie de beschikbare ruimte optimaal wil benutten zonder in te boeten aan stijl of functionaliteit. Deze keukenopstelling maakt slim gebruik van elke hoek, waardoor er meer werk- en opbergruimte ontstaat. De kiezelgrijze kleur versterkt het gevoel van openheid en licht, en biedt een neutrale achtergrond die zowel warme houttinten als koelere metalen accenten kan aanvullen. Uitgerust met een XXL AEG-vaatwasser en een werkblad van het merk Dekker van TopLaminaat, staat deze keuken garant voor gemak en stijl. TopLaminaat is bijzonder onderhoudsvriendelijk en biedt vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden, ideaal voor een keuken die zowel mooi als praktisch is.

Kiezelgrijze hoekkeuken

Huyscollectie matlak onyxgrijze parallel keuken

Voor diegenen die een compacte keukenruimte optimaal willen benutten, biedt de matlak onyxgrijze parallel keuken uit de Huyscollectie een slimme oplossing. Deze keukenopstelling biedt voldoende werk- en kastruimte, dankzij een doordacht ontwerp dat inclusief een apothekerskast is. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van je voorraad. Het Top Core werkblad van Dekker in de kleur Lightning, gecombineerd met matlak Onyxgrijs, AEG inbouwapparatuur, en een Lanesto RVS kraan, maakt deze keuken niet alleen functioneel maar ook een lust voor het oog. 

Huyscollectie matlak onyxgrijze keuken

 

Meer artikelen

i-luminate keuken in Huysinc showroom
i-luminate keuken: beleef de magie van licht

i-luminate keuken

De i-luminate keuken staat voor een premium keukenervaring die kwaliteit, innovatie, en design samenbrengt in tijdloze keukenconcepten. Deze keukens zijn ontworpen om ...

- Keukens
Kiezelgrijze hoekkeuken
Kiezelgrijze keuken voor stijlvolle elegantie en modern comfort

Deze neutrale tint (3110) brengt een gevoel van rust en ruimtelijkheid in de keuken, terwijl het ook een perfect canvas biedt voor zowel subtiele als gedurfde accenten. Of je nu streeft naar een ...

- Keukens
Huysinc 3D-tekening ontwerpen

3D tekening van jouw nieuwe Huyscollectie keuken?

Met behulp van onze keukenadviseurs is het mogelijk om voor jouw woning de juiste keuken oplossing te vinden. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Je ontvangt een gedetailleerde 3D-tekening.

Plan een afspraak