Een strakke en eigentijdse moderne keuken

Moderne keuken met twee mensen aan het koken
- Keukens
Bij een moderne keuken voeren de strakke lijnen de boventoon. Vaak is de keuken minimalistische met een gladde afwerking waardoor er gekozen wordt voor greeploze keukendeuren. Onze klanten kiezen vaak voor wit, zwart of aardetinten. Toch zijn er ook genoeg uitzonderingen voor eigentijdse keukens met felle en frisse kleuren. Nieuwsgierig? Ontdek welke moderne keuken jij mooi vindt!

Stijlen en kleuren

De kleuren en de materialen bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in de moderne keuken.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een witte keuken met een werkblad van graniet om een strakke moderen keuken te realiseren die ook luxe uitstraalt.

Of juist het tegenovergestelde – kies voor een zwarte keuken met een houten werkblad of kastfrontjes om een moderne houten keuken realiseren.

Kleuren als beige, grijs, taupe en groen ogen ook mooi in combinatie met hout of rvs voor een unieke moderne keuken. Ontdek eenvoudig zelf de geschikte kleur en het juiste materiaal voor je moderne droomkeuken in onze showroom. Kom je er daarna nog niet uit? We helpen je graag met het ontwerpen van een moderne keuken.

Witte moderne keuken

 

Afmetingen en ontwerpen

Er zijn genoeg mogelijkheden voor het kiezen van een moderne keuken. Heb je een grote, brede of kleine, smalle ruimte? Een moderne keuken hoeft niet meteen groot te zijn. We tekenen de keuken precies op maat van de beschikbare ruimte in je woning, zo hebben we altijd een passende oplossing voor je. Met ons 3D tekenprogramma kun goed zien wat de gekozen keuken doet in de ruimte, hoe handig is dat? Kies je voor een donkere keuken, of juist een lichte look? We tekenen het graag voor je uit.

Zwart houten moderne keuken

 

Schiereiland, bar of kookeiland

Tijdens het koken bijpraten over de dag, gezellig iets drinken met vrienden of even snel ontbijten. Een eetgedeelte brengt leven en gezelligheid in je keuken. Verleng de L-vorm of U-vorm keuken met een langer werkblad en fijne krukken. In een grotere woning kun je ook kiezen voor een schiereiland of los staande kookeiland. Verlang je naar een open moderne keuken? We laten je graag een voorbeeld zien hieronder, een beeld zeggen natuurlijk meer dan woorden.

Zwarte moderne keuken

 

Greeploze moderne keuken

Greeploos is de keukentrend van de afgelopen jaren. Bij een greeploze keuken wordt de keuken handgreep of knop volledig achterwege gelaten. Zo krijgt de moderne keuken een strakke en minimalistische uitstraling. Wil je toch een greep? Dan hebben we keuze uit verschillende vormen en kleuren grepen. Bewonder en voel het zelf in onze showroom. Neem je tekening mee naar onze adviseur, zo kunnen we goed meedenken met een passende oplossing voor in jouw woning. We tekenen dit uit in een 3D programma, zodat je het beste beeld hebt van je toekomstige droomkeuken.

Greeploze moderne zwarte keuken

 

Moderne keuken achterwand

Wat voor achterwand kun je kiezen bij een moderne keuken? Het is heel trendy om je werkblad door te laten lopen in je achterwand, zo behoud je de rust in de keuken. Vind je dit niet mooi? Dan is het ook mogelijk om een leuke tegel te kiezen uit ons tegelplein op de bovenste verdieping. Zo kun je de achterwand altijd goed schoonhouden!

Moderne keuken met blad dat doorloopt naar de achterwand

 

Meer artikelen

Kookeiland
Witte huyscollectie keuken: Een landelijk meesterwerk met kookeiland

Deze keuken combineert de klassieke charme van een landelijk ontwerp met moderne functionaliteiten, waardoor een harmonieuze en uitnodigende ruimte ontstaat. Het gebruik van witte kader ...

- Keukens
huysinc-keuken
Keukenopstellingen - Alle mogelijkheden en inspiratie

Rechte keukens

Eén van de bekendste keukenopstelling is de rechte keuken. In de basis bestaat elke keukenopstelling uit een rechte keuken omdat er in elke keuken wel een lineaire element ...

- Keukens
Moderne keuken met twee mensen aan het koken

3D tekening van jouw nieuwe moderne keuken?

Onze keukenadviseurs helpen je de juiste oplossing te vinden voor jouw woning. Ontdek de vele mogelijkheden en ontvang een gedetailleerde 3D-tekening van je nieuwe keuken.

Maak een afspraak