huyscollectie keuken rechte opstelling zwart utra mat

Kijkje in de woning van Linda

Keuken, badkamer én toilet

‘Best spannend om alles voor de eerste keer uit te zoeken!’

Pelgrim combi magnatron en gaskookplaat

 Van standaard naar eigen stijl

“In een dorp in het hart van Brabant vond Linda haar nieuwbouwappartement. Ze had geluk en mocht als een van de eerste inschrijvers kiezen. “Ik koos voor het appartement op de bovenste verdieping. Het is knus door de schuine wanden en ik heb een prachtig dakterras met zon.”

Toen de handtekening eenmaal stond, startte de zoektocht: “Er zat een standaard keuken, badkamer en toilet in de koopprijs. Maar daar kon ik nog alles aan veranderen. Ik kende van Wanrooij en wist dat ze daar alles onder één dak hadden. Daarom heb ik een afspraak gemaakt. Ondertussen zocht ik volop naar inspiratie op Instagram. En gelukkig heb ik een zus met veel gevoel voor stijl, die me wilde helpen.”

Alles in 1 dag gekozen

“’s Ochtends wandelde ik bij van Wanrooij binnen en ’s avonds had ik een keuken, badkamer en toilet gekocht.” Linda moet er zelf een beetje om lachen: “Het was achteraf gezien misschien net iets teveel van het goede. Ik had me ook niet gerealiseerd dat je zoveel keuzes moest maken en raakte een beetje overweldigd. Dus ik heb mezelf als tip gegeven om dat voor een volgend huis toch maar over twee dagen te verdelen.”

“Gelukkig kon ik mijn keuzes nog wijzigen. Dat is een enorm voordeel bij van Wanrooij: Ze doen niet moeilijk. Ik wilde de tegels van de badkamer nog aanpassen. En koos er redelijk op het laatste moment voor dat mijn keuken niet wit, maar zwart moest worden. Dat was wel écht op het nippertje, maar ik ben er achteraf super blij mee dat het nog kon.”

van wanrooij huyscollectie badkamer nieuwbouw woning
ultra mat zwarte keuken met combi magnatron en betonlook werkblad

Ideeën die bij me passen

Linda: “Het adviesgesprek bij van Wanrooij ging ik blanco in. Omdat ik geen hele grote keuken en badkamer heb, was dat denk ik een voordeel. De adviseur luisterde goed naar mijn wensen, dacht mee over het budget en kwam met ideeën die bij me passen.”

Omdat de keuken in de gang tussen de voordeur en het woongedeelte staat, konden we deze iets langer maken. Ideaal, want dat betekende meer bergruimte en een betere verbinding met de rest van het appartement. Ook koos ik er bewust voor om de keuken niet af te sluiten met een hoge kast. Zo houd je alles open. Ik wilde een greeploze keuken en liever lades dan kastjes. Nu versterken de horizontale lijnen de lengte van mijn keuken.”

Alles viel op zijn plek

“Eenmaal in de showroom viel alles voor mij op zijn plek. En de 3d-tekening en de VR-experience zijn top. Dat had vooral meerwaarde bij de badkamer. Want zo wist ik zeker dat het muurtje in mijn badkamer paste en er toch genoeg beweegruimte overbleef. De adviseur dacht mee over een nisje in die muur, de grootte van de tegels en de bijzondere achterwand van de douche. Hij legde alles naast elkaar op de grond zodat ik precies kon zien wat het mooiste bij elkaar paste. Zo is het gelukt om van een vrij kleine badkamer toch iets bijzonders te maken.”

Trots zegt Linda: “Ik ben nog elke dag blij met mijn keuzes. De hexagon tegels in de badkamer zijn een echte aandachtstrekker en de kleur van mijn keuken past perfect bij mijn appartement.”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak en laat je adviseren door één van de adviseurs! Wil je meer keukeninspiratie? Bekijk dan deze 15 keukenopstellingen.

15 Ideeën voor een keukenopstelling