keukentrends 2022 modern, landelijk en stoer

Keukentrends 2023

landelijke keuken klassiek van wanrooij

Nieuwste keukentrends

We nemen je graag mee langs de nieuwste keukentrends van 2023! In dit artikel delen we de laatste nieuwe trends van de keukens die je het aankomend jaar veel gaat zien. Laat je inspireren door de nieuwste en meest innovatieve ideeën. We hebben er zin in om jou te helpen bij het creëren van de keuken van je dromen.
_

Maak direct een afspraak

1. It's all in the details!

Kleine, maar unieke elementen geven je keuken net dat beetje extra! Zo zijn verlichte greeplijsten een populaire toevoeging, omdat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook voor een mooie sfeer zorgen. Ook de mogelijkheid om je eigen verlichting te instellen is een trend die steeds populairder wordt. Zo kun je bijvoorbeeld extra licht toevoegen tijdens het koken of juist de verlichting dimmen als je aan dineren bent. Bijpassende vitrinekasten zijn ook een goede manier om je keuken wat extra’s te geven. Ze zijn niet alleen praktisch voor het opbergen van je servies en glazen, maar geven ook een mooi accent aan de ruimte. Al deze details zorgen samen voor een unieke keuken met een persoonlijk touch.

 

aarde tint keuken modern

2. Moderne keuken | aarde tinten

De aarde tinten hebben sinds vorige jaar hun intrede gedaan. Aarde tinten staan voor rust en eenheid. Aarde tinten zijn enorm goed om te combineren met verschillende interieurstijlen en daarom een goede toevoeging in huis.

3. Metallic keukens

Houd jij meer van een gedurfde stijl? Kies dan voor een metallic keuken! Metallic keukens zijn goed te combineren met verschillende stijlen en kleuren. Kies bij een greeploze metallic keuken voor een metallic greeplijst. Wil je voor een iets minder strakke keuken kiezen? Kies dan voor een houten werkblad of mooie houten wandplankjes met spotjes.

 

metallic look keuken
klassieke witte keuken landelijk van wanrooij

4. Klassieke moderne keuken

De klassieke keuken wie kent hem niet! De Klassieke keuken is weer helemaal terug van weggeweest. Kies voor bijvoorbeeld een donker houten kaderfront met een mooi licht keukenblad voor een klassiek moderne stijl.

5. Vitrine kasten

Wat we in de trends van 2023 veel terug zien zijn de vitrinekasten van hout en staal. Je kunt de vitrinekast inrichten zoals jij het graag zou willen en stel je mooie servies uit in de kast. Wanneer je er voor kiest om dezelfde stijl van de keuken door te trekken naar de vitrinekast maak je er een mooi geheel van.

Klassiek moderne keuken huyscollectie pronorm virtinekast
Groene keuken trend 2021

6. Kies voor kleur

Onze lievelingskleuren onthullen wie we zijn. Kleuren geven sfeer en beïnvloeden onze stemming. En de juiste sfeer en stemming inspireren, motiveren, kalmeren en inspireren ons. Dus waarom zou u uw eigen keuken niet inrichten met uw eigen favoriete kleuren? Het is per slot van rekening de ruimte waarin we veel tijd doorbrengen. We koken er voor en met onze dierbaren, genieten er met elkaar, voeren er ontelbare gesprekken en beginnen er de dag (en vaak eindigen we hem er ook nog, met een gezellig drankje).

Inspiratie keuken vorm

Weet jij nog niet welke keukenopstelling bij je leefstijl past? Keukens zijn er in alle vormen en maten. Jouw wensen en de beschikbare ruimte bepalen vaak de keukenopstelling. Laat je inspireren door verschillende keukenopstellingen en ontdek wat bij jou past!

15 Ideeën voor een keukenopstelling

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Na het lezen van dit artikel sta je natuurlijk te springen om de mogelijkheden voor jouw keuken te bekijken. Maak een afspraak met een adviseur en doe inspiratie op in onze showroom!

Maak een afspraak

Meer wooninspiratie opdoen?

Download het leuke inspiratiemagazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.