Label

AEG: Innovatie en design in jouw keuken

- Keukens
Ontdek de wereld van AEG keukenapparaten, waar innovatie en strak design samenkomen om jouw kookervaring te transformeren. AEG introduceert een nieuwe lijn ergonomische keukenapparatuur, waaronder ovens met stoomfunctie voor heerlijke en gezonde gerechten, kookplaten die inspiratie bieden voor professionele resultaten, en afzuigkappen die naadloos worden bediend door de kookplaat.

AEG Keukenapparatuur

AEG zet de standaard voor moderne keukenapparatuur met een focus op functionaliteit, esthetiek en het creëren van een ultieme smaakbeleving. Elk apparaat is ontworpen met het oog op de gebruiker, waardoor koken niet alleen een noodzaak is, maar een plezier.nieuwe-zwarte-lijn

AEG Inbouwapparatuur

De inbouwapparatuur van AEG is het toonbeeld van integratie en efficiëntie. Met een naadloze pasvorm in elk keukendesign, biedt AEG oplossingen die zowel elegant als praktisch zijn, waardoor je keuken een toonbeeld van moderne luxe wordt.

7O8A3733

AEG Sense: Slimme Technologie voor Perfecte Resultaten

AEG Sense vertegenwoordigt de nieuwste generatie slimme keukenapparatuur, ontworpen om de manier waarop we koken te revolutioneren. Met geavanceerde sensortechnologieën biedt AEG Sense gebruikers een ongekende controle en precisie, waardoor koken niet alleen eenvoudiger, maar ook aangenamer wordt. Van het nauwkeurig meten van de kerntemperatuur tot het automatisch aanpassen van kookinstellingen, AEG Sense apparaten zorgen voor perfecte resultaten bij elke maaltijd. Ontdek de innovatieve functies van SenseCook, SenseFry, en SenseBoil en ervaar hoe ze je kookervaring kunnen transformeren. Met AEG Sense wordt elke maaltijd een meesterwerk, dankzij de perfecte combinatie van technologie en gebruiksgemak.

SenseCook Kookplaat

De SenseCook inductiekookplaat van AEG is een gamechanger in de keuken, dankzij de geavanceerde sensortechnologie. Met de draadloze kerntemperatuurmeter heb je altijd controle over je gerecht, tot op de graad nauwkeurig. Dit zorgt voor perfecte resultaten, elke keer weer.

Voordelen Stoomoven

De stoomoven van AEG biedt talloze voordelen boven traditionele ovens en combimagnetrons:

  • Multifunctioneel gebruik voor een breed scala aan kooktechnieken.
  • Behoud van smaak, voedingsstoffen, vitamines en mineralen.
  • Ruimtebesparend door de mogelijkheid om hele maaltijden tegelijk te bereiden.
  • Minder afwas dankzij de efficiënte bereidingswijze.
  • Het elegante blacksteel design is een verrijking voor elke keuken.

aeg-oven-blackline

SenseFry Inductiekookplaat

Gedaan met giswerk naar de juiste pan temperatuur dankzij de SenseFry inductiekookplaat. De baksensor zorgt voor een constante temperatuur, waardoor je ingrediënten perfect bereid worden zoals jij dat wilt.

SenseBoil Inductiekookplaat

Met de SenseBoil inductiekookplaat behoort overkoken tot het verleden. Deze slimme kookplaat past automatisch de temperatuur aan zodra het water kookt, ongeacht de grootte van de pan.

AEG Garantie

AEG biedt een uitgebreide garantie voor haar inbouwapparatuur. Met meer dan 4 AEG-inbouwapparaten in je keuken geniet je van 3 jaar extra garantie bovenop de standaard 2 jaar, wat neerkomt op 5 jaar zorgeloos genieten. Registreer je apparaten eenvoudig via de AEG-website. 

aeg

AEG-keukenapparatuur staat voor een combinatie van geavanceerde technologie, uitzonderlijk design en ongeëvenaarde prestaties. Of je nu een amateurkok bent of een culinaire professional, AEG biedt de tools om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door de innovatie en kwaliteit van AEG in onze showroom.

 

Meer artikelen

huysinc-keuken
Ontdek de glans van hoogglans keukens

Hoogglans keukens staan symbool voor een strak, modern en tijdloos design dat elke ruimte een chique uitstraling geeft. De glanzende afwerking reflecteert het licht op een manier die de keuken ...

- Keukens
keuken
5 fouten voorkomen bij aankoop keuken

1: Hoogte Keuken 

Een veelgemaakte fout is het niet correct inschatten van de ideale hoogte van het werkblad. Een te laag of te hoog werkblad kan leiden tot rugklachten en een ...

- Keukens
huysinc-gesprek

Klaar om je keuken te transformeren met de geavanceerde technologie en het elegante design van AEG?

Bezoek onze showroom en ervaar de innovatie van AEG apparatuur zelf. Laat je inspireren en til je kookkunsten naar een hoger niveau!

Plan een afspraak