Kijkje in de keuken van Lydia en Jacques

Lydia en Jacques genieten van een keuken uit de Huyscollectie

“We beginnen samen opnieuw, dus we willen dat alles perfect is.”

Omdat hun huis door van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling gerealiseerd werd, kregen Lydia en Jacques een cheque om te besteden bij van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys. “Natuurlijk ga je dan een kijkje nemen, want het was echt een leuke korting.”

Direct een klik

“We hadden zoveel zin om een nieuwe keuken uit te zoeken”, vertelt Lydia. “Bij binnenkomst kregen we eerst een uitgebreide lunch en daarna kwam adviseur Bjorn kennismaken.” Jacques: “Er was direct een klik.”

Lydia weet nog dat ze verliefd werd op het blad van de eerste keuken die ze zag. “Het was een zwart granieten blad, zo mooi.” Jacques lacht: “En toen moesten we nog om tafel met Bjorn.” Helaas viel dit blad net buiten hun budget. “Maar Bjorn kwam met een goed alternatief: een blad van composiet dat sprekend leek op het granieten blad.”

Speelse indeling

Jacques wist precies wat hij wel en niet wilde in hun nieuwe keuken: “Een grote voorraadkast, geen Quooker, koken op gas (Ik houd enorm van wokken), een combimagnetron, geen kookeiland en wel een apothekerskast.” Hij grijnst: “Dit is de derde keuken die ik in mijn leven uitkies, dus ik weet goed wat ik nodig heb.”

“Bjorn heeft ons geholpen met de indeling. Ik wilde geen rechttoe rechtaan blok van kasten in de hoek. Hij adviseerde een verspringende kastenwand en hield rekening met de lichtinval, het raam, de plaats van de afvalbak, stopcontacten en schoonmaakgemak. Alles paste perfect.”

Allebei zijn ze erg positief over de VR-experience. “Heel gaaf hoe ze dat doen. Je staat voor je gevoel echt in je eigen keuken en kunt je precies een voorstelling maken van hoe het wordt.

Alles onder een dak

Lydia: “We hebben één middag bij van Wanrooij gezeten en na die middag konden we alle beslissingen maken. We waren ook bij andere keukenaanbieders geweest, maar hier was het gevoel veruit het beste. Ook onze badkamer en toilet hebben we bij van Wanrooij uitgezocht.” Jacques: “Dat noem ik nou ontzorgen: alles onder één dak en voor een goede prijs.”

“Omdat ons huis nog in aanbouw was, moesten we lang wachten op onze nieuwe keuken. Daar vond Bjorn een oplossing voor. Hij printte de keuken uit zodat ik de tekening boven mijn bed kon hangen”, zegt Jacques en je ziet de pretlichtjes in zijn ogen.

Geluk bij een ongeluk

“Ineens kregen we een telefoontje: het blad dat we hadden uitgezocht kon niet geleverd worden door problemen bij de fabrikant. We mochten kosteloos een ander blad uitzoeken. Toen wisten we het wel. We kozen alsnog voor het granieten blad!”

“We willen samen opnieuw beginnen. Dus we willen ook genieten van een mooie keuken. We hebben niet bezuinigd op gebruiksgemak en functionaliteit. Alles is bijvoorbeeld uittrekbaar, we kozen voor een verborgen besteklade en we hebben werklicht en sfeerlicht in onze keuken. Ja, ik vind alles aan mijn keuken mooi”, zegt Jacques trots.

Adviseur Bjorn vertelt

“Het liefste benader ik een klant alsof het familie van me is. Ik vind het belangrijk om mensen op hun gemak te stellen en vertel altijd wat we gaan doen en hoe het keuzeproces verloopt. Lydia en Jacques waren zelf heel enthousiast en dat wakkert bij mij ook extra enthousiasme aan. Het is super dat ik een twist kon geven aan het plaatje in hun hoofd. Zelfs de plant die ik had ingetekend, staat te pronken in hun nieuwe keuken.”

“Het gesprek is helemaal op hun tempo gegaan. Meestal komen klanten nog een keer terug voor kleine wijzigingen, maar dat was niet eens nodig. Zo tevreden waren Lydia en Jacques over hun keuzes. Het is fijn als zo’n samenwerking vanaf de start opbloeit, want daarna gaat alles eigenlijk vanzelf.” Adviseur Bjorn van de Griend van van Wanrooij

Ben je ook opzoek naar een keuken?

Bekijk onze showroom via de virtuele tour en maak een afspraak via het onderstaande formulier of bel 0418-556666.

Gratis magazine vol wooninspiratie

Op zoek naar keukeninspiratie? Download gratis het e-magazine vol handige tips en leuke weetjes!

Download het e-magazine