dit wil jij in je keuken 2021

Design BORA kookplaat

De verbeterde BORA

Niet iedereen is gecharmeerd van het design van de basic. De ronde zilveren instroomring kan tegenwoordig vervangen worden door de vlak geïntegreerde zwarte variant. Dat is al een hele verbetering. Het is dan ook niet verbazend dat de Bora Pure ook een vlakke inbouw kent van de instroomring.

Kleur

De instroomringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren; zwart, blauw, rosegold, jadegroen, oranje en rood. Veel inbouw apparaten zijn tegenwoordig allemaal in zwart glas leverbaar. Het contrast van de gekleurde instroomring met het zwarte glas geeft de Bora Pure wel wat extra’s. Zeker gezien de opmars van zwarte inbouwapparaten en zwarte (antraciet) keukens zijn dit details die een keuken fraaier maken.

BORA in allerlei kleuren BLAUW

Handiger

Door de kleinere opening is er meer oppervlakte beschikbaar voor de pannen. Belangrijker de pannen kunnen dichter bij de afzuig opening geplaatst worden! Praktisch en super handig in gebruik is de nieuwe gepatenteerde verticale touch S control slider. Dat klinkt ingewikkeld maar het maakt de bediening makkelijker en beter. Niet alleen omdat de bediening beter reageert maar ook omdat keuze volgordes vereenvoudigt zijn. Opeenvolgende keuzes zijn op elkaar afgestemd en dat maakt het allemaal veel overzichtelijker. Door de verticale bediening is er ruimte bespaard en met akoestische en optische signalen weet je precies wat er gebeurd.

Mix & Match

Een kookplaat is een kookplaat, maar niet bij de Bora Classic 2.0. Deze inductiekookplaat is verkrijgbaar in verschillende combinaties. Stel dus zelf uw ideale kookplaat samen! Naast de standaard kookvelden is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor bijvoorbeeld een flexinductie kookveld met daarbij een Tepan Yaki gril of een inductie wokbrander.

2020: PURE Perfection

Het slimme en moderne design van de BORA X Pure maakt het een onopvallende eye-catcher. Twee karakteristieken die elkaar van nature eigenlijk tegenspreken, maar wel volledig omvattend zijn in dit geval. Het minimalistische karakter met zeer ruime kookoppervlakte en vlak ingebouwd afzuigsyteem zorgt voor volledige integratie met de keuken. In stand-bymodes is het bedieningspaneel nagenoeg niet zichtbaar, maar tijdens gebruik licht het paneel op: een echt pronkstuk in de keuken dus. Daarnaast is deze verticale slider ook nog eens makkelijk te bedienen en zorgt voor volledige controle over het kookproces binnen handbereik.

NIEUWE BORA S Pure

Deze nieuwe BORA kookplaat met afzuiging onderscheid zich door een uniek en uitdagend asymmetrische design, gecombineerd met de modernste technologie.
BORA S Pure supercompact is, past het zelfs in de kleinste keukens. BORA levert deze blikvanger begin 2022.

Wow, ook een stoomoven?

Uniek op de markt, uniek van BORA. Een stoomoven met automatische stoomafzuiging bij het openen van het apparaat. De BORA X BO voorkomt dat je bij het openen van de deur stoom in het gezicht krijgt. De stoom wordt naar achteren geleidt voordat de deur wordt ontgrendeld. Als kers op de taart absorbeert het speciale filter ook alle geuren, zelfs die van vis.

Meer inspiratie

Bekijk ook het magazine van BORA.

Benieuwd naar 10 keukentips waar je waarschijnlijk nog niet aan had gedacht? Lees het artikel!

10 keukentips bij aankoop keuken

10 keukentips

Ook leuk om te lezen!

Download het leuke inspiratiemagazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.