bijkeuken opbergen netjes wasmachine droger

Bijkeuken

Veel huizen in Nederland hebben de mogelijkheid tot een bijkeuken. Deze ruimtes zijn meestal niet groot, dus wil jij ook deze ruimte optimaal benutten? Lees snel verder:

Netjes opbergen

Slingerende schoenen of jassen? Een doorn in het oog als je van netjes houdt. Deze kun je netjes opbergen in je bijkeuken, hiervoor bestaan speciale kasten. Ook voedingsmiddelen of voorraad drank kun je overzichtelijk neerzetten. Dit scheelt veel ruimte in je (woon-) keuken door ze in de bijkeuken op te bergen. Ook kun je er voor kiezen om een extra koelkast op te nemen in je bijkeuken. Hoe handig is dit bijvoorbeeld met verjaardagen!

Wasmachine & droger

Beeld je eens in, de wasmachine en droger op ideale hoogte met daaronder een lade om je wasmand op te zetten. Niet meer bukken om je was in en uit de machine te doen. Voeg hier uitrekbare lades aan toe voor je wasmiddel zodat deze altijd binnen handbereik staan. Wist je bijvoorbeeld ook dat er was sorteerkasten zijn? Zo kunnen je gezinsleden makkelijk hun was scheiden. De opties zijn eindeloos!

 

bij keuken wasmachine opbergen netjes opgeborgen
bijkeuken opbergen netjes wasmachine droger

Kleur & materiaal

Je kunt qua materialen en kleuren voor een hele andere stijl kiezen dan je keuken.  Of kies ervoor om de bijkeuken door te trekken in dezelfde stijl. Hierdoor krijg je een mooie eenheid tussen deze twee ruimtes.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Na het lezen van dit artikel sta je natuurlijk te springen om de mogelijkheden voor jouw bijkeuken te bekijken. Maak een afspraak met een adviseur en doe inspiratie op in onze showroom!

Maak een afspraak
veilig in de showroom

Nieuw in onze showroom