Landelijk greeploos houten hoek keuken
Airfry en Easy2clean Bakplaat Cadeau

Exclusieve AEG actie

Wanneer zien we jou?

Kom jij ook gezellig een kijkje nemen in onze showroom? Tijdens de AEG inspiratiedagen demonstreert de kok in de showroom en online in een Facebook evenementen het gemak van AEG keukenapparatuur. Oriënteer voor een nieuwe keuken in onze showroom of chat met de kok via het online evenement. Bewonder en beleef de sfeer van koken in een AEG keuken. Ben je fan van de matzwarte AEG keukenapparatuur? Maak een online afspraak om een 3D-tekening te maken met een van onze adviseurs.

Landelijk greeploos houten hoek keuken

Gave actie!

Wow, mis deze gave actie niet! Ken jij de Airfry bakplaat al? Deze krijg je samen met de Easy2clean bakplaat helemaal gratis! Zo kan jij je bak fantasie tot werkelijkheid maken. Wanneer krijg je dit mooie cadeau van ons? Koop je een keuken met minimaal 4 AEG apparaten, dan krijg je de Airfry en Easy2clean bakplaat cadeau! Zo kan je jouw oven nog veel vaker en makkelijker gebruiken. Maak een afspraak bij een van onze adviseurs voor 3D-tekening met AEG-apparatuur.

Dagprogramma

Om 10 uur is de AEG kok in de showroom aanwezig. Je vindt hem bij de entree rechts in de zwarte met houten keuken. Stel al je vragen en proef verschillende gerechten uit de stoomoven of van de Airfry plaat. Wandel daarna vrijblijvend rond in onze showroom. Bij de receptie kun je een plattegrond krijgen zodat je weet welke stijlhuizen je kunt bezoeken.

aeg zwart keuken apparatuur

Airfry bakplaat

Met deze bakplaat bak je op een makkelijke manier groenten en friet. Olie toevoegen voor een goed bakproces is hierbij niet nodig. Lekker gemakkelijk en gezond! Door de perforatie in de bakplaat is de luchtcirculatie optimaal en is het niet nodig om het gerecht om te draaien.

Easy2clean bakplaat

Gebruik je Easy2clean bakplaat voor al je gewenste gerechten. Dankzij de keramische coating op blijft er geen hardnekkig vuil aan plakken. Warm water een natte doek en wat afwasmiddel is al genoeg om de plaat met een handomdraai schoon te krijgen. Ook ideaal voor onder je Airfry bakplaat.

AEG mat zwart stoomoven oven digitale handleiding

Mat zwarte apparatuur

Wist je dat AEG als enige merk mat zwarte apparatuur heeft? Ongeveer 90% van de klanten kiest voor bijvoorbeeld een mat zwarte of groene keuken. Hou je van een industriële look? Dan past het mat zwarte apparatuur van AEG hier perfect bij. Heel stijlvol en ook nog eens betaalbaar! Is mat zwart minder jouw smaak? Dan zijn er nog verschillende andere mogelijkheden bij AEG. Denk bijvoorbeeld aan roestvrijstalen accenten. 

Wil de mat zwarte keuken apparatuur bewonderen in onze showroom? Bekijk dan hieronder onze virtuele tour  of maak een afspraak voor een 3D-tekening.

Garantie

Bij aankoop van 4 inbouwapparaten van AEG krijg je ook nog 3 jaar extra garantie bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie. Dat is in totaal 5 jaar zorgeloos genieten van jouw inbouwapparatuur. Kijk voor meer informatie over AEG op onze webpagina of registreer de apparaten die je al hebt aangekocht via de AEG website.

aeg zwart keuken apparatuur

Actie, actie, actie

Wist je dat we ook een lopende actie hebben tot eind 2022? Zo krijg je ook nog eens korting op je vaatwasser, zo heb je extra tijd over om de lekkerste gerechten uit te proberen.

kleine keuken aeg vaatwasser
Actie

Privé: Korting op AEG vaatwassers!