zaterdag 26 november | the Chickslovefood-edition

Bezoek het AEG Huis & Woon festival

Voel je welkom en kom langs!

De plek waar je thuiskomt. Samen herinneringen maakt en je fijn voelt. Wil je dit vernieuwen en ben je op zoek naar een nieuwe keuken, meubel op maat of woonvloer? Voel je welkom om zaterdag 26 november inspiratie op te doen in ons Warenhuys tijdens het AEG Huis & Woonfestival. Deze keer organiseren we samen met AEG een éxtra speciale editie van het Huis & Woon Festival. Niemand minder dan de chicks van het populaire foodblog duo Chickslovefood zijn te gast en geven live enkele kook-demo's!

Wat kun je verwachten?

Ben je benieuwd naar wat je nog meer kunt beleven? Hierbij alvast een greep uit het goed gevulde programma:

  • Live Cooking demo’s door Chickslovefood! Een demo live bijwonen? Meld je hieronder aan!
  • Uitleg van AEG chefkok Jurgen over jouw nieuwe keukenapparatuur
  • Korting op AEG-keukenapparatuur*
  • Nog meer leuke acties!
  • Gratis interieuradvies op maat van onze top interieurstylist! (Vol)
  • Gratis ‘Keukenadvies in 1 uur’ (direct aanmelden)
  • Volop entertainment voor de kinderen
  • Verrassende hapjes & drankjes

De rest verklappen we je nog niet, dus laat je verrassen. Kom jij zaterdag 26 november tussen 10.00 en 17.00 uur ook gezellig even langs? Meld je eenvoudig aan via onderstaand formulier en we zetten een gratis goodiebag voor je klaar!

Meld je vrijblijvend aan voor het festival en kom langs!

Zien we jou zaterdag 26 november tijdens AEG Huis & Woon festival? Meld je dat geheel vrijblijvend aan via dit formulier. Dan zorgen wij ervoor dat er bij vertrek een leuke, goed gevulde én gratis goodiebag voor je klaar staat.

Ja, ik ben er bij!

Welke AEG oven past bij jou?

AEG inbouwovens zijn beschikbaar in de formaten: 60 cm standaard en 45 cm compact. Doordat ze slechts zeer kleine ventilatiegaten hebben, een van de kleinste op de markt, kun je ze combineren met een opening van slechts 6 mm. AEG ovens zijn verkrijgbaar in verschillende designs, die zowel praktisch als stijlvol zijn en vele zijn voorzien van zelfreiniging en stoomkookmethoden, zodat je moeiteloos heerlijke gezonde gerechten kunt bereiden.

Bekijk alle AEG ovens
vtwonen stijlhuis

Gratis interieuradvies!

Heb jij een mooie keuken laten ontwerpen en ben je benieuwd hoe je de ruimte daarbij goed kan indelen? Welke kleuren passen mooi bij de nieuwe keuken? Tijdens het Huis & Woon festival adviseren we je gratis over een passende kleurcombinatie van de muren waar je toekomstige keuken tegenaan komt te staan. Ook kun je ervoor kiezen om de woonkamer te laten stylen. Voor welke ruimte wil jij graag geadviseerd worden? Meld je via onderstaande knop aan voor een plekje bij de interieurstylist.

Direct aanmelden >

De juiste inductiekookplaat voor jouw keuken!

Met een inductiekookplaat van AEG doe je een duurzame investering. Het zorgt ervoor dat koken voortaan gemakkelijker én sneller gaat. Dankzij het brede aanbod aan inductiekookplaten vind je altijd de beste oplossing voor jouw keuken, inrichting en voorkeur. Pannen en potten warmen bij een inductiekookplaat op door middel van een magnetisch veld. Dit brengt enkele belangrijk voordelen met zich mee.

Ontdek alle AEG inductiekookplaten!

Keukenadvies in 1 uur

Een vliegende start voor jouw nieuwe keuken. We kunnen je in grote lijnen helpen om mee te denken in de opstelling en kleur- en materiaalkeuze aan de hand van de ruimte die je beschikbaar hebt. Ga je een keuken vervangen of heb je een nieuwbouwwoning? Neem foto’s van de ruimte en de tekeningen mee, dan verrassen we je graag met de mogelijkheden! Geef in het formulier een tijdstip op wanneer je wil komen en we bellen je om dit te bevestigen.

Tijdelijke actie :Airfry bakplaat en Easy2clean bakplaat cadeau!

Nog zo’n leuke actie! Tijdelijk krijg je bij aankoop van een keuken met minimaal 4 AEG apparaten, de handige Airfry bakplaat én Easy2clean bakplaat t.w.v. € 139,- cadeau! Zo kun je jouw nieuwe oven straks nog veel vaker én gemakkelijker gebruiken.

* Deze actie is geldig tijdens de actieperiode van 25 november t/m 31 december 2022 en zolang de voorraad strekt.

Bekijk alle AEG acties!

De warmhoudlade is dé perfecte aanvulling op jouw AEG oven

De AEG warmhoudlade verwarmt de borden en houdt je maaltijd warm tot wanneer je het opdient. De ventilator in de warmhoudlade laat de warme lucht gelijkmatig circuleren, zodat je voedsel en gerechten overal in de lade op een constante temperatuur blijven. De warmhoudlade is ook ideaal voor het snel ontdooien van de meest delicate gerechten. Ideaal wanneer je vergeten bent om iets uit de diepvriezer te halen!