keuze technische omschrijving nieuwbouwoning projectleverancier
Bereid je thuis voor

& voel je welkom

Welkom

Leuk dat je je komt oriënteren voor jouw nieuwbouwwoning in ons Warenhuys. Om ieders gezondheid te waarborgen, kun je je thuis alvast voorbereiden op je bezoek. Deze 3 stappen bieden je inspiratie én maken het verschil: verzamel foto’s, loop de virtuele tour en vul de keuzehulp in.

Stap 1 | Pinterest of Google?

Stap 1 | Pinterest of Google?
Doe inspiratie op via Pinterest. Bekijk de foto’s en bewaar de beelden die je mooi vindt op een Pinterest-bord. Heb je nog geen Pinterest? Dan leggen we je in 30 seconden uit hoe Pinterest werkt en een account met bord aanmaakt.

Vind je dit te ingewikkeld, dan kun je ook inspiratie opdoen via Google afbeeldingen. Heb je een mooie foto gevonden? Sla het beeld dan op. Je kunt stap 2 overslaan. Deel de foto’s met je adviseur in stap 3.

Open Pinterest

Stap 2 | Online inspiratie

Loop op je gemak door de showroom in je eigen woonkamer. Kom je iets tegen dat je mooi vindt? Klik dan op het gekleurde stipje en sla de foto op in Pinterest.

Keukens vind je op verdieping 1,2 en 3: klik hier
Verdieping 4 en 5 staan vol met badkamers: klik hier
Tegels zie je op de 5e verdieping: klik hier

Heb je door de virtuele tour gewandeld en wil je nog extra inspiratie opdoen? We hebben nog een gave Pinteresttip voor je: bekijk deze video.

Virtuele tour

Stap 3 | Keuzehulp

Deel je Pinterest-bord of foto’s via de keuzehulp. Dit is een leuk interactief formulier dat automatisch wordt doorgestuurd naar je adviseur. We zijn benieuwd naar jouw wensen!

Deel je wensen

Wow, het is gelukt!

Je bent een stap dichter bij je droominterieur! De adviseur gaat met jouw wensen en voorkeuren aan de slag en maakt een persoonlijke route voor je. We kunnen niet wachten om je online te ontvangen in de showroom. Heb je een woning gekocht bij Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling? Bekijk het basis sanitair hieronder. Veel kijkplezier!

Basis sanitair: rij/hoek- en patiowoningen

Koop je een nieuwbouwwoning bij Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling? Dan zie je in de verkoopbrochure het basis sanitair. Voor de rij/hoek- en patiowoningen laten we je graag het sanitair zien in deze video.

Basis sanitair: vrijstaande- en twee-onder-een-kapwoningen

Bij alle Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling projecten zijn de vrijstaande- en twee-onder-een-kapwoningen voorzien van basis sanitair. Bekijk het basis sanitair in deze video of wandel virtueel door de virtuele tour.

Virtuele tour basis sanitair nieuwbouwwoningen

Bekijk op je gemak het basis sanitair bij de Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling projecten? In de verkoopbrochure zie je de specifieke benaming van het basis sanitair. Bekijk dit in de onderstaande virtuele tour. In de blauwe bolletjes zie je de beschrijving van het product. Veel kijkplezier!