Kijkje in de keuken van Myrna en Arjen

Zij kozen een SieMatic keuken met veel opbergruimte en gebruiksgemak

“We hebben onszelf zo’n mooie keuken gegund”

“Het is de eerste keer dat we echt uitpakken met een nieuwe keuken. En eerlijk: ik ben blij met alles. En die ruimte, zoveel ruimte heb ik nog nooit in de keuken gehad.”
Myrna en Arjen kochten een nieuwbouwappartement. “Het was een grote kale ruimte. Natuurlijk hadden we een tekening, maar het is heel moeilijk om voor je te zien hoe het wordt. We hadden goed advies nodig. Op een dag stapten we spontaan bij van Wanrooij Warenhuys (per mei 2023 Huysinc) binnen.”

Myrna kijkje in de keuken

Stap voor stap

Myrna vertelt dat ze kennis maakte met adviseur Marcel. “Een rustige, gemoedelijke man. Hij luisterde goed naar onze wensen en hielp ons steeds een stapje verder in het keuzeproces. Heel fijn. En we hadden zijn advies hard nodig, want onze vorige keuken was drie keer zo klein.”

“Alles was zo mooi opgesteld en de ontvangst was perfect. Ja, we waren ook bij andere keukenaanbieders geweest, maar het bezoek aan van Wanrooij Warenhuys (per mei 2023 Huysinc) voelde meteen goed.”

Een keuken die jaren mee kan

“We waren gecharmeerd van een industriële keuken. Maar vinden we dat over tien jaar nog mooi? Daarom verschoof onze aandacht naar hout. De kleur grenen paste bij onze eettafel en vloer. Marcel liet allerlei variaties zien. Hij kwam met het idee om het hout met zwart te combineren. Prachtig.”

“De ruimte is groot en ik houd van knus en gezellig. Daarom vroeg ik of we de zijwand konden doorbreken met een koffiehoekje. Daarmee wordt de keuken minder massief en wat speelser.”

“Omdat we overweldigd werden door alle keuzes en ik soms een twijfelaar ben”, zegt Myrna lachend, “liet Marcel ons even alleen om alles te laten bezinken. Onder het genot van een kopje koffie bij de mooie koffiebar kregen we een steeds beter beeld van onze nieuwe keuken.”

Service en oplossingen

Myrna en Arjen zijn erg tevreden over de service. “Alles kon. Als ik belde met een vraag, kwam Marcel meteen in actie. Zo moest er een tandje bij vanwege de oplevering van ons huis. Daarnaast kozen we eerst voor een gaskookplaat, maar wilden we met het oog op de toekomst toch overstappen op inductie. Geen probleem.”

Ook bleek dat we een verspringend plafond kregen in de keuken waardoor de afzuigkap aan het plafond geen optie was. Marcel kwam met het idee voor een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Ik wist niet eens dat het bestond. We kozen voor een Bora en ik ben enorm tevreden. Je ruikt niets, zelfs niet als ik in de weer ben met uitjes en sterk gekruid eten.”

Elke dag genieten

“We hebben onze keuken doelbewust ingericht en gebruiken deze intensief. ’s Morgens zitten we graag aan het barretje, ik ben blij met mijn knusse koffiehoekje en de handige Quooker, de Bora werkt fantastisch en we hebben zoveel ruimte!”

Adviseur Marcel vertelt

“We moesten wat sneller schakelen vanwege de opleverdatum. Daarom ben ik allereerst met Myrna en Arjen gaan zitten voor een goed plan. Uitgangspunten waren het barretje en voldoende bergruimte. Langzaam kreeg hun nieuwe SieMatic keuken vorm. Door steeds twee opties voor te leggen, bewogen we stap voor stap naar een prachtig eindresultaat dat paste bij al hun wensen. Gedurende het proces keken Myrna en Arjen live mee op de 3D-tekening die ik maakte.”

“Het mooiste compliment dat ik als adviseur kan krijgen, is dat mensen blij zijn met hun keuken. Daarom vraag ik tijdens de adviesgespreken doelbewust door. Ik wil geen luchtkastelen bouwen. Er moet een match zijn tussen de wensen van de klant, het beschikbare budget en het uiteindelijke ontwerp.” Adviseur Marcel Blankers van van Wanrooij Warenhuys(per mei 2023 Huysinc)

Ben je ook opzoek naar een keuken?

Bekijk onze showroom via de virtuele tour en maak een afspraak via het onderstaande formulier of bel 0418-556666.

Gratis magazine vol wooninspiratie

Op zoek naar keukeninspiratie? Download gratis het e-magazine vol handige tips en leuke weetjes!

Download het e-magazine