Interview met Annemarie en Toon over hun keuken.

Kijkje in de keuken bij Annemarie en Toon

Annemarie en Toon zochten een prachtige keuken voor hun nieuwbouwhuis

We mogen binnenkijken bij Annemarie en Toon. Zij kochten een SieMatic keuken bij Huysinc op het moment dat hun huis nog volop in aanbouw was. “Spannend dus”, zegt Annemarie: “want je kiest op basis van stalen en je hebt nog geen inrichting om het mee te vergelijken. Daarom wilden we ook graag naar de showroom van Husyinc.”
Omdat het echtpaar in hun vorige huis ook een SieMatic keuken had, was die keuze snel gemaakt. “Alles werkte nog perfect na twaalf jaar intensief gebruik”, zegt Toon. De broer van Annemarie kocht pasgeleden een hoogglans keuken van hetzelfde merk. “Dat zag er zo geweldig uit, dat wij daar ook voor durfden te gaan”, vertelt Annemarie.

Interview met Annemarie en Toon over hun keuken.
Interview met Annemarie en Toon over hun keuken.

Slimme oplossingen

Samen met adviseur Marco werd de indeling bedacht. Toon: “We wilden een soort eiland en na het bestuderen van de tekeningen kwam Marco met het idee voor een G-opstelling. Ook wilden we een magnetron en een oven. Voor een grote oven was helaas geen ruimte, maar voor een combi-oven en een oven met stoomfuncties wel. En dat is achteraf gezien ideaal.”
Annemarie wenste een grote koelkast met een slimme indeling. Daarnaast hadden ze veel keukenspullen dus genoeg bergruimte was van belang. “Marco adviseerde om te kiezen voor Le Mans kastjes om hoeken volledig te benutten. Bovendien is het fijn dat je met deze kastjes minder hoeft te bukken.”

“Ik vind dat we heel goed geadviseerd zijn. Dit soort keukenoplossingen verzin je zelf echt niet.”

Goede tips

“En Marco kwam met ideeën die we zelf nooit konden bedenken, zoals de warmhoudlade, de nis met planken en schrobverf in plaats van tegels tegen de muur.” Toon: “Al zorgde dat laatste uiteindelijk voor een flinke uitdaging omdat de muren niet helemaal haaks waren. Er was iets misgegaan bij het inmeten en daar kwam de keukenspecialist pas achter op de dag dat de keuken geplaatst werd. Gelukkig is het uiteindelijk goed opgelost met spatranden in de kleur van onze keukenkastjes.”

warmhoudlade Siemens SieMatic keuken van Wanrooij Warenhuys
Interview met Annemarie en Toon over hun keuken.

Hulp bij keuzestress

“Je moet al zoveel kiezen bij een nieuwbouwwoning”, verzucht Annemarie. “Er waren momenten dat we door de bomen het bos niet meer zagen. Dan is het fijn als je een tweede afspraak kunt maken. Ook tipte Marco ons om een bezoek te brengen aan de flagstore van SieMatic in Amsterdam. De adviseur daar dacht mee over apparatuur met tiptoetsen of kasten en laden met greeplijsten. En zo kwamen we steeds een stapje verder.”

Genieten

Als Annemarie en Toon in de keuken staan, genieten ze zichtbaar: “We zijn ontzettend blij met de keuzes die we gemaakt hebben. Het is een chique keuken die tot op het kleinste detail is uitgedacht en uitgewerkt. Dankzij de keuze voor hoogglans komt de bijzondere grijze kleur nog meer tot leven. Dit was ons geld dubbel en dwars waard, want we staan elke dag met veel plezier samen te koken.”

Lemans Interview met Annemarie en Toon over hun keuken.
Interview met Annemarie en Toon over hun keuken.

Adviseur Marco vertelt

“Het is fijn om extra aandacht te geven en vertrouwen te krijgen. Annemarie en Toon waren op zoek naar vakkennis en wilden ontzorgd worden. Het zijn vriendelijke mensen en tijdens het gesprek kregen we echt een klik. Ik vind het fijn als ik mijn oprechte interesse en kennis op zo’n manier mag delen. Door met goede oplossingen te komen, konden deze mensen in hun eigen tempo beslissingen nemen.” Adviseur Van der Hoeven van Huysinc

Ben je ook opzoek naar een keuken?

Bekijk onze showroom via de virtuele tour en maak een afspraak via het onderstaande formulier of bel 0418-556666.