SieMatic keuken met Bar van Wanrooij Warenhuys

Kijkje in de keuken van Karlijn en Peter

Karlijn en Peter kozen voor een maatwerk SieMatic keuken

“Deze symmetrische keuken is precies wat we wilden”

Symmetrie. Tot op het kleinste detail doorgevoerd. Dat kenmerkt de keuken van Karlijn en Peter. “We hadden een goed beeld van onze wensen en smaak. We houden niet van landelijk, wel van strak. Dan blijven er niet zoveel merken over, dus was de keuze voor SieMatic snel gemaakt.”

SieMatic leefkeuken keuken van Wanrooij Warenhuys
SieMatic keuken van Wanrooij Warenhuys

Altijd een warm welkom

Karlijn vertelt dat ze binnen zes weken moesten beslissen over de plaats en indeling van de keuken in hun nieuwbouwhuis. “We waren al bij verschillende keukenaanbieders geweest en kwamen per toeval langs van Wanrooij. Adviseur Marcel was zo anders dan de andere adviseurs. Zonder verkooppraatjes en zonder druk deed hij suggesties die pasten bij onze wensen.”

“Mijn idee was dat een keuken uitzoeken vermoeiend en ingewikkeld was”, lacht Karlijn. “Maar bij van Wanrooij waren het leuke uitjes. In de showroom is van alles te zien en te beleven. We zijn er meerdere keren geweest en iedere keer kregen we een warm welkom.”

Symmetrie als rode draad

Symmetrie is voor ons erg belangrijk”, vertelt Peter. “We wilden geen standaard keuken en Marcel adviseerde ons goed. Een geniaal idee waren de handgrepen van de grote kast. Dat zijn dezelfde handgrepen als van de Miele apparatuur.”

“Marcel hielp ons met het verfijnen van de indeling. Karlijn had twijfels over de loopruimte rondom het kookeiland. Marcel zorgde dankzij Virtual Reality voor een unieke beleving van onze nieuwe keuken. Zo voel je exact hoeveel ruimte je hebt. Heel bijzonder.”

SieMatic keuken van Wanrooij Warenhuys
Leefkeuken SieMatic keuken van Wanrooij Warenhuys

Alles op elkaar afgestemd

Karlijn: “We kregen genoeg staaltjes mee voor het blad, de kastjes en de vloer, zodat we thuis alles konden laten bezinken. Marcel voelde goed aan hoe belangrijk symmetrie voor ons was. Hij heeft zelfs de maatvoering van de lades, deurtjes en apparatuur op elkaar afgestemd.”

“De buitenkant is heel strak, terwijl we dankzij verborgen lades en de MultiMatic accessoires van SieMatic toch veel opbergruimte hebben.”

Tot op het kleinste detail

“Ook dacht Marcel mee over een beter passende koelkast, extra kastjes aan de achterkant van het kookeiland, de beste keuze voor een (Bora) kookplaat met geïntegreerde afzuiging en de kleur van de muur achter de kastenwand,” vult Peter aan.

“En niet te vergeten: de schapjes boven het aanrecht”, zegt Karlijn. “Daar had ik zelf nooit aan gedacht. Marcel tekende dat uit tot op het kleinste detail zodat zelfs de elektricien exact wist wat hij moest doen.”

Quooker en licht SieMatic lichtplan keuken van Wanrooij Warenhuys
SieMatic met Bora keuken van Wanrooij Warenhuys

Kookplezier

Peter: “We gebruiken onze keuken elke dag. Ik vind het barretje erg fijn en het kookeiland met de Bora is perfect. We zijn bij Miele geweest om onze oven en stoomoven uit te zoeken. Voor het gebruik van de stoomoven hebben we zelfs een demonstratie bezocht. En nu zijn we door van Wanrooij uitgenodigd om een aanvullende kookworkshop te doen. Reuze leuk!”

Adviseur Marcel vertelt

“Karlijn en Peter wilden een weloverwogen besluit maken. Daarom hebben we het keuzeproces over een aantal weken uitgestreken. De ene keer lag de nadruk op de indeling van de kastjes en de breedtes van de lades. De andere keer ging alle aandacht naar de kleuren en accessoires.”

“Het is fijn als klanten bewust kiezen voor de kwaliteit van ons als van Wanrooij en onze leveranciers als SieMatic. Dankzij de VR-experience voorkomen we spijtaankopen. Daarnaast helpt het bij het finetunen van de keuken. Wat fijn om te horen dat Karlijn en Peter blij zijn met hun keuken. Want dan is mijn missie geslaagd!” Adviseur Marcel Blankers van van Wanrooij

SieMatic keuken van Wanrooij Warenhuys

Ben je ook opzoek naar een keuken?

Bekijk onze showroom via de virtuele tour en maak een afspraak via het onderstaande formulier of bel 0418-556666.

Download het e-magazine

Gratis magazine vol wooninspiratie

Op zoek naar keukeninspiratie? Download gratis het e-magazine vol handige tips en leuke weetjes!