AEG

Makkelijker, slimmer en leuker

Ontdek de keukenapparaten AEG: onze ovens met innovatief en strak design, met stoom voor heerlijke en gezonde gerechten die voor een ultieme smaakbeleving zorgt. Onze kookplaten die oneindige inspiratie bieden, waarmee je professionele resultaten bereikt en onze afzuigkappen die door de kookplaat worden bediend.

SenseCook kookplaat

De enige in de markt met sensortechnologie is de SenseCook inductiekookplaat. Op elk moment alles onder controle hebben met hulp van de draadloze en batterijloze kerntemperatuurmeter. De kookplaat kan hierdoor tot op de graad nauwkeurig de kerntemperatuur meten. Door middel van het touchscherm begeleidt de inductiekookplaat het hele proces.

Voordelen stoomoven

Weet jij wat de voordelen zijn van een stoomoven tegenover de combimagnetron of de conventionele oven?

  • Stoom hele maaltijden tegelijk in de oven. In één handomdraai, na 11 minuten heb je een volwaardige maaltijd op tafel.
  • Je kan de stoomoven multifunctioneel gebruiken: ontdooien, opwarmen, pocheren, grillen etc. én met stoom gaat de oorspronkelijke kwaliteit van het voedsel hetzelfde!
  • Doordat je alles in de stoomoven tegelijkertijd kunt bereiden, bespaar je ruimte in de keuken.
  • Minder afwas. Doordat alles tegelijkertijd in de oven gaat heb je ook minder afwas.
  • Smaakt blijft beter behouden. Door eten te stomen blijft de smaak van je voedsel beter behouden en blijven de voedingstoffen, vitamines en mineralen behouden.

En niet geheel onbelangrijk: AEG heeft een subliem design als het gaat om blacksteel! Mooi voor in je nieuwe keuken?

zwarte oven zwarte keuken

SenseFry inductiekookplaat

Bij deze kookplaat zijn schattingen van de juiste temperatuur van de pan verleden tijd. De baksensor weet precies wanneer de pan op de juiste temperatuur is en zal een seintje geven wanneer er iets in de pan kan. Ook zorgt de baksensor ervoor dat de pan op een constante temperatuur is. Selecteer in het intuïtieve aanraakscherm simpelweg het ingrediënt wat je wilt bereiden en het gewenste eindresultaat (rosé, medium, doorbakken) en de kookplaat doet de rest.

MattBlackLine

De MattblackLine is een nieuwe serie AEG keukenapparatuur. Deze verschillende apparaten samen geeft een unieke uitstraling aan je nieuwe keuken. De matte, ondoorzichtige glasafwerking heeft een anti-vingerprinteigenschap, matte oppervlakte hebben namelijk van nature de eigenschap dat ze vlekvrij zijn. In de MattBlackLine zijn verschillende apparaten opgenomen: ovens, afzuigkappen, wijnkoeler, espressomachine en een warmhoudlade.

SenseBoil inductiekookplaat

Het is dus voortaan niet meer nodig om bij de pan te blijven, overkoken behoort tot het verleden met deze SenseBoil inductiekookplaat. De kookplaat detecteert wanneer het water in de pan het kookpunt heeft bereikt. De Boil-functie van deze kookplaat past dan automatisch de temperatuurinstelling aan. Ongeacht de grootte van de pan, met of zonder deksel.

Intelligente keuken

Eén van de laatste trends van AEG is de smart home app. Haal het beste uit jouw AEG apparaten door deze te connecten met de smart home app. Bedien je apparaten op afstand, gebruik het spraak gestuurd met een Google assistent en vind inspiratie en recepten in deze app.

aeg zwart keuken apparatuur

HOB2HOOD

Een frisse keuken, handsfree. Zonder zelfs maar een vinger naar je afzuigkap uit te steken, kun je genieten van de optimale keukenomgeving. Je kookplaat zal de afzuigkap draadloos activeren en de ventilatorsnelheid automatisch aanpassen op basis van wat je aan het bereiden bent. Stoom en damp verdwijnt net zo snel als het verschijnt. Zodat je keuken heerlijk fris blijft om er ontspannen in te koken.

AEG garantie

Heb je meer dan 4 inbouwapparaten van AEG in jouw keuken? Dan ontvang je 3 jaar extra garantie boven op de 2 jaar wettelijke fabrieksgarantie. Dat is in totaal 5 jaar zorgeloos genieten van jouw inbouwapparatuur. Registreer de apparaten via de AEG website.

siemens garantie
kleine keuken aeg vaatwasser
Actie

Privé: Korting op AEG vaatwassers!

Actie AEG

AEG inbouw vaatwassers combineren een stijlvol design met robuuste, hoge kwaliteit zodat ze perfect passen in elke keuken. Profiteer van mooie kortingen op deze AEG vaatwassers.