Header Iris Siematic Huysinc 12

SieMatic exclusief bij Huysinc

Iris vindt dat de keuken een praktische plek moet zijn om te kunnen koken en om jouw spullen te kunnen opbergen, maar ook dat het steeds vaker de plek waar je samenkomt met vrienden en familie om het leven te vieren. Daarom heeft Huysinc voor Iris extra veel aandacht gegeven aan de keuken: de indeling, de vormgeving, maar ook met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Wanneer je kiest voor een Iris woning dat is deze compleet met een keuken van Huysinc.

zo woont Iris

Wonen tussen stad en water

De keuken is natuurlijk een praktische plek om te kunnen koken en om jouw spullen te kunnen opbergen, maar ook is het steeds vaker de plek waar je samenkomt met vrienden en familie om het leven te vieren: Celebrate life!

ontdek Iris
Interieur 42 bnr 401 Keuken kopie_LR
exclusief voor de kopers van Iris

Laat je verrassen door de veelzijdige mogelijkheden

Samen met BPD hebben de keukenspecialisten van Huysinc voor elk woningtype een keukenontwerp bedacht dat is afgestemd op de beschikbare ruimte. Om het jou gemakkelijk te maken hebben de interieurarchitecten van Iris al een aantal kleur en sfeer keuzes gemaakt. De standaard keukenontwerpen zijn in de vrij op naam prijs van de woningen opgenomen. Alle specificaties van deze keukens lees je in de Huysinc projectbrochures en op de website van Iris. Hieronder stellen wij de keukens graag alvast in het kort aan je voor.

ontdek SieMatic

Elke keuken kan een SieMatic zijn

Als een keuken niet groot is, dan geven wij jou toch het gevoel dat hij groot is. Door de architectuur van de keuken open en ruimtelijk te maken, zodat jij je vrij kunt bewegen. Door ons te verdiepen in de architectuur van Iris, hebben we nagedacht over onconventionele oplossingen voor de inrichting van verschillende woningen met een perfect passende SieMatic keuken.

 

We verrassen je graag met de interieuroplossingen die zijn bedacht door de architecten van SieMatic speciaal voor Iris.

moods-00285_SieMatic

Geef jouw basis keuken een SieMatic upgrade!

Een perfect passende SieMatic keuken

De keukenspecialisten van Huysinc hebben in samenwerking met SieMatic voor de woningen drie keukenontwerpen bedacht die zouden kunnen passen in alle verschillende type woningen. De keukenontwerpers doen altijd hun uiterste beste doen om in de beschikbare ruimte de mooiste en meest praktische oplossingen te bedenken voor de keuken.

Bekijk onze ideeën voor een rechte keuken een hoekkeuken en een keuken met een eiland.

SieMatic upgrade

Lijnkeuken

Is de keuken voor jou vooral functioneel en praktisch. Dan is dit jouw keuken: de centrale plek in jouw woning. En maak deze keuken persoonlijk met de kleuren uit het SieMatic ColorSystem of een van de warme houttinten in SieMatic SmartWood.

Geef jouw Huysinc Select basis keuken van €5700,- tegen een meerprijs van €6000,- upgrade en voorzie deze van een SieMatic keuken.

Upgrade jouw Huysinc Select basiskeuken van €6500,- tegen een meerprijs van €5200,- naar een SieMatic keuken.

Jouw upgrade 
Met deze upgrade wordt jouw SieMatic keuken voorzien van greeploze fronten en Bosch keukenapparatuur, inclusief een kookplaat met geïntegreerde afzuiging.

 

De genoemde bedragen zijn inclusief btw.

WAALHAVEN IRIS_ Lijnkeuken SE SC SLC_Huysinc_03
SieMatic upgrade

Hoekkeuken

Is de keuken jouw favoriete plek, om je culinair te kunnen uitleven? In deze keuken heb je alles bij de hand om je kookkunsten te demonstreren en te verbeteren, maar ook met extra bergruimte in de tweede hoge kast om alles dat je wil opbergen een eigen plekje te geven.

Geef jouw Huysinc Select basis keuken van €5700,- tegen een meerprijs van €6300,- upgrade en voorzie deze van een SieMatic keuken.

Upgrade jouw Huysinc Select basiskeuken van €6500,- tegen een meerprijs van €5500,- naar een SieMatic keuken.

Jouw upgrade 
Met deze upgrade wordt jouw SieMatic keuken voorzien van greeploze fronten en Bosch keukenapparatuur, inclusief een kookplaat met geïntegreerde afzuiging.

 

De genoemde bedragen zijn inclusief btw.

WAALHAVEN IRIS_Hoekkeuken_REGALE SE SC SLC_Huysinc_03
SieMatic upgrade

Eilandkeuken

De keuken is steeds meer de centrale plek in de woning.  Dat is de reden waarom de ontwerpers van SieMatic altijd hun uiterste beste doen om in de beschikbare ruimte een plek te vinden voor een keukeneiland om aan te kunnen kunnen zitten. Dat is ook gelukt in bijna alle woningen in Iris.


Geef jouw Huysinc Select basis keuken van €5700,- tegen een meerprijs van €7300,- upgrade en voorzie deze van een SieMatic keuken.

Upgrade jouw Huysinc Select basiskeuken van €6500,- tegen een meerprijs van €6500,- naar een SieMatic keuken.

Jouw upgrade 
Met deze upgrade wordt jouw SieMatic keuken voorzien van greeploze fronten en Bosch keukenapparatuur, inclusief een kookplaat met geïntegreerde afzuiging.

 

De genoemde bedragen zijn inclusief btw.

WAALHAVEN IRIS_F403 kopiëren_Huysinc_03
zo woont Iris

Wonen tussen stad en water aan het Waalfront in Nijmegen

Nijmegen en de Waal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie wil wonen in Nijmegen aan de Waal heeft nu een unieke kans om een eigen plekje te vinden in het nieuwbouwproject Iris van BPD. Want wie woont in Iris heeft keuzes. Er hangt cultuur in de lucht en horeca om de hoek. Het centrum of de natuur in, de voeten in het zand of van de vloer. Je wandelt in no-time naar het centrum of in één brug naar het groen. Iris is alles! Grote denkers met minimale woonwensen, kleine dromers met plannen tot de hemel. Iris is een heerlijke plek om te wonen, werken en genieten aan de Waal bij Nijmegen.

lees verder
architectuur

Iris houdt van industriële architectuur

De architectuur van Iris is gebaseerd op de industriële architectuur van de voormalige Honigfabrieken aan de Waal in Nijmegen. De constructie van deze gebouwen is opgebouwd uit glas, steen en stalen balken, en dat zie je terug in de architectuur van Iris en is voor onze ontwerpers de inspiratie voor het ontwerp van de keuken . Zoals het detail van de zijwand van het kookeiland en het speciaal voor ontworpen Iris wandregaal.

16_fragment+waalblok
aanvullend advies op maat?

Onze keukenspecialisten denken graag mee!

Wil je meer weten over de uitvoering van de keuken? Maak dan een afspraak met één van onze keukenspecialisten in onze showroom in Waardenburg. Wil je jouw nieuwe keuken helemaal naar jouw wensen aanpassen? We geven graag advies, maken samen met jou een ontwerp en je ontvangt van ons een overzichtelijke opgave van de extra kosten voor jouw droomkeuken.

neem direct contact op
cta-foto

We heten je graag welkom in onze showroom

Onze adviseurs staan voor je klaar.

Maak een afspraak