Utrecht keukens
Informatie voor projectontwikkelaars en beleggers

Projectinformatie

Huysinc als partner

Niet alleen particulieren waarderen onze kwaliteit en service. Ook met de projectenmarkt onderhouden wij uitstekende contacten. De afgelopen 40 jaar hebben we succesvol vele duizenden keukens en badkamers in nieuwbouwprojecten ontworpen en geleverd. Dit tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers en hun klanten. Logisch dus dat wij voor veel projectontwikkelaars en bouwbedrijven al jarenlang een betrouwbare partner zijn.

Vakmanschap en kwaliteit

Onze voordelen als partner in projecten:

  • Ruim 40 jaar vakkennis
  • Vakmanschap hoog in het vaandel; we geven ‘maakbaar’ advies aan opdrachtgever en klant
  • Eén aanspreekpunt voor de opdrachtgever op gebied van keukens, sanitair en tegels
  • Transparante communicatie tussen de opdrachtgever en het projectbureau via een webportal
  • Uitgebreide keuzemogelijkheden voor projectconstructies, van standaardkeukens en –badkamers tot waardecheques
  • Deskundige adviseurs
  • Facilitering van kopersavonden
  • Goede logistiek in binnenstedelijke hoogbouw
  • Professionele partner, ISO- en VCA-gecertificeerd

Het unieke aan onze werkwijze? Wij geven de klant een totaalbeleving. De showroom biedt volop inspiratie in keukens, sanitair en tegels. Zo krijgt de klant een goed beeld van de talloze mogelijkheden en keuzes.

keuken badkamer tegel projectleverancier

Partners en klanten over onze samenwerking

Bij project The Muse scoorden we ver boven de 8 op klantbeleving. Onze acquisiteur is daar trots op: ‘In het hele traject staat klantbeleving bij ons centraal. Bij The Muse zorgde dat ervoor dat we alle badkamers, sanitair en tegels mochten leveren. En van de 94 kopers bedienden we er 80 ook nog eens met een keuken op maat. Mensen hebben in dit project echt voor hoge kwaliteit gekozen.’ Nieuwsgierig hoe wij samenwerken? Bekijk de video.

Totaalaanbod in keukens, sanitair en tegels

✔ Een assortiment met diverse hoogstaande merken, met producten in alle prijsklassen.
✔ Veel (A-)merken in keukens en keukenapparatuur: Huyscollectie, SieMatic, Schröder, Miele, Gaggenau, Siemens, ATAG, Pelgrim, Neff, Quooker, Bora en Wave.
✔ Kwalitatieve en populaire sanitairmerken: Villeroy & Boch, Grohe, Baderie en vtwonen
✔ Tegels van A tot Z: Mosa, vtwonen en Piet Boon.

showroom aanbod

Alles tot in de puntjes geregeld

We verzorgen alles van A tot Z: we beschikken over een eigen loods, logistieke opslag en keukenmonteurs. We werken online zodat servicemeldingen dezelfde dag inzichtelijk zijn en opgelost kunnen worden.  Om een hoge klanttevredenheid te waarborgen werken we samen met een externe partij die gespecialiseerd is in het oplossen van servicemeldingen.

FAQ levering keuken Magazijn Warenhuys

Trotse bijdrage aan de maatschappij

We dragen graag op diverse manieren ons steentje bij aan de maatschappij. In onze kookstudio werken medewerkers van lunchcafé ‘In de Roos’ uit Zaltbommel om onze koks te ondersteunen. ‘In de Roos’ is een onderdeel van Cello, een organisatie voor mensen met een beperking. Daarnaast steunen we jaarlijks goede doelen, zoals Het Vergeten Kind en Stichting Leergeld.

In de roos

Meest innovatieve showroom in Nederland

Ons Warenhuys is een interactieve showroom waar verschillende woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Zo kunnen klanten met een virtual-realitybril door hun toekomstige badkamer lopen en op de Touch Reality-tafel simpel en snel een droomkeuken bouwen. Thuis bekijken ze de virtuele tour door onze showroom.