Trend 2022 kleine Open keuken Siematic
Topkwaliteit en design...

....een SieMatic keuken.

SieMatic - topkwaliteit keukens

Een SieMatic Keuken staat voor betaalbare luxe en persoonlijk ontwerp; van klassiek tot modern. Welke stijl de SieMatic keuken ook heeft, één ding hebben ze gemeen: Duitse kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het topmerk SieMatic zoekt altijd naar innoverende oplossing en is toonaangevend in de keukenbranche.

De SieMatic Collectie

In de Huysinc showroom is daarom een groot aanbod SieMatic keukens te vinden, opgesteld in verschillende indelingen en stijlen. Er past dus altijd wel een SieMatic keuken bij jouw smaak en passend binnen je budget. Ontdek nieuwe speelruimte voor al je ideeën; ons SieMatic boutique. Met de bijzondere mogelijkheden die SieMatic je biedt, creëer je je keuken volledig naar jouw persoonlijke smaak: puur, urban of klassiek. Bekijk het boutique in de virtuele tour.

SieMatic keuken Classic

SieMatic PURE

De Pure collectie straalt een oase aan rust uit. De Pure collectie bestaat uit subtiele en rustige kleuren. Kenmerkend voor de lijn zijn de strakke lijnen en de precieze afwerking tot in de kleinste details. Wist je dat SieMatic als eerste de greeploze keuken heeft uitgevonden? Dit was in 1960, erg vernieuwend in die tijd. Een ware keukenrevolutie destijds.

 

SieMatic keuken Pure met strakke lijnen

SieMatic URBAN

Een designkeuken met karakter, dat is waar je aan denkt als je aan de Urban collectie denkt. Natuurlijke materialen, combinatie van open kasten en warme kleuren. Deze keukens zijn echt het hard van het huis. Kies bijvoorbeeld voor een SLX in urban stijl. Deze keuken heeft een nieuw uitgevonden greeplijst; ergonomisch en slank van stijl. Daarnaast kun je urban nog mysterieuzer maken door de lichtbanen die weggewerkt is in de uitsparing van de greep.

SieMatic keuken urban

SieMatic CLASSIC

Een combinatie van de minimalistisch en perfectie typeert voor de SieMatic Classic lijn. In deze lijn zie je veel glas en glans terug dit past goed bij de kaderfronten die bij deze stijl passen. Bij deze staal passen opvallende accessoires, maar dit heeft het zeker niet nodig om op te vallen! Met een Classic lijn kun je jaren vooruit!

SieMatic keuken Classic

Opstelling en indeling

Kies je voor deze kwaliteit keuken, dan heb je nog een missie: de opstelling. Een kookeiland is erg populair om te kiezen als keukenopstelling. Of heb je al gedacht aan een woonkeuken met kookeiland, dit opent je interieur en geeft veel werkruimte. Er zijn oneindig veel mogelijkheden: Kookeiland, eiland met eettafel, keuken met schiereiland, L opstelling. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dit artikel over verschillende keukenopstellingen.

Interview met Annemarie en Toon over hun keuken.

Kijkje in de keuken bij Annemarie en Toon

Binnenkijken bij SieMatic eigenaren

Zij kochten een SieMatic keuken bij van Wanrooij op het moment dat hun huis nog volop in aanbouw was.
“Spannend dus”, zegt Annemarie: “want je kiest op basis van stalen en je hebt nog geen inrichting om het mee te vergelijken. Daarom wilden we ook graag naar de showroom van van Wanrooij.”
Omdat het echtpaar in hun vorige huis ook een SieMatic keuken had, was die keuze snel gemaakt. “Alles werkte nog perfect na twaalf jaar intensief gebruik”, zegt Toon. De broer van Annemarie kocht pasgeleden een hoogglans keuken van hetzelfde merk. “Dat zag er zo geweldig uit, dat wij daar ook voor durfden te gaan”, vertelt Annemarie.

Kijkje in de keuken van Myrna en Arjen

 

Zij kozen een SieMatic keuken met veel opbergruimte en gebruiksgemak
“Het is de eerste keer dat we echt uitpakken met een nieuwe keuken. En eerlijk: ik ben blij met alles. En die ruimte, zoveel ruimte heb ik nog nooit in de keuken gehad.”
Myrna en Arjen kochten een nieuwbouwappartement. “Het was een grote kale ruimte. Natuurlijk hadden we een tekening, maar het is heel moeilijk om voor je te zien hoe het wordt. We hadden goed advies nodig. Op een dag stapten we spontaan bij van Wanrooij binnen.”

SieMatic nieuws

Eerste SieMatic SLX PURE keuken verkocht

Compleet nieuwe SieMatic afdeling

Keukenopstellingen

Twijfel je nog over de opstelling voor jouw nieuwe keuken? Bekijk verschillende keukenopstellingen.