7O8A3396

Hoe wij werken

Of je nu op zoek bent naar een keuken of badkamer, bij Huysinc begeleiden we je stap voor stap bij je keuze. Want een keuken of badkamer uitkiezen is al moeilijk genoeg.

Stap 1

Kennismaking en wensen bespreken

Zodra je de showroom van Huysinc binnenstapt, heet één van onze deskundige adviseurs je van harte welkom. Samen bekijken we in een persoonlijk gesprek je voorkeuren en behoeften. Zo leggen we de basis voor een keuken of badkamer die perfect past bij jouw levensstijl.

huysinc-gesprek
Stap 2

Rondleiding door onze showroom

Na het persoonlijke gesprek nodigen we je uit voor een rondleiding door onze uitgebreide showroom. Hier ontdek je een diversiteit aan stijlen en smaken, zodat je veel mogelijkheden ziet om van je huis een thuis te maken.

Doe de virtuele tour
7O8A1708optie 3-1
Stap 3

Keuken of badkamer samen ontwerpen

Samen gaan we aan de slag met het concretiseren van jouw keuken- of badkamerontwerp. Onze adviseur neemt de afmetingen van je huis als uitgangspunt en helpt je bij het kiezen van de juiste materialen en apparatuur. We zorgen ervoor dat elk detail van het ontwerp aansluit bij jouw huis en wensen. Het resultaat is een gedetailleerde 3D-tekening die je toekomstige keuken of badkamer tot in de puntjes weergeeft.

huysinc-gesprek-1-1
Stap 4

Oplevering en montage

Binnen 12 weken na het inmeten is je nieuwe keuken klaar. Natuurlijk komt ons team bij je langs om de keuken te monteren. Heb je een badkamer gekocht? Dan leveren we alle materialen die je hebt uitgekozen. De installatie laat je doen door je eigen aannemer. Uiteraard staan wij voor je klaar om jouw project soepel te laten verlopen.

7O8A9803 (1) (1)
Stap 5

Nazorg en garantie

Bij Huysinc streven we naar volledige tevredenheid, ook na de installatie. Zo krijg je 5 jaar montagegarantie op een keuken als wij jouw keuken plaatsen. En 2 jaar fabrieksgarantie op keukenapparatuur, met de mogelijkheid tot verlenging door registratie op de website van de fabrikant. Als je vragen hebt of ergens melding van wilt maken, staat ons serviceteam altijd voor je klaar. Bovendien delen we graag praktische tips om je keuken en badkamer in topconditie te houden.

huysinc-vrouw-receptie-2
Showroom

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op de meest gestelde vragen over onze keukens, badkamers en diensten.

cta-foto

We heten je graag welkom in onze showroom

Onze adviseurs staan voor je klaar.

Maak een afspraak