keuken kopen voordelig
Keuken kopen?

Ontdek de nieuwste keukens gericht op de laatste trends!

Maak direct een afspraak

Keukens voor ieder budget!

Bij Huysinc vind je een veelzijdig assortiment kwaliteitskeukens: Van Huyscollectie tot SieMatic. Daarbij tref je een ruime keuze aan inbouwapparatuur en keukenaccessoires. Bewonder in onze showroom de stijlhuizen van vtwonen, Perry Hanssen, Dmarq en Dedato. Er is voor elk wat wils, voor elk budget. Of je nu kiest voor nostalgisch klassiek, gezellig landelijk of strak design, bij Huysinc slaag je altijd. Loop nu virtueel door de showroom via de virtuele tour! Heb je vragen? Stel ze gerust, klik hier.

keuken ontwerpen

Ontwerp je eigen keuken!

Met onze handige Keukencreator ontwerp je zelf je eigen droomkeuken. Het werkt heel simpel, gewoon op onze website, je hoeft niets te installeren. Kies je eigen model keuken, kleur en handgrepen en bekijk je ontwerp daarna vanuit verschillende invalshoeken. Sla het ontwerp op, print het en neem het mee naar onze showroom waar onze adviseurs er graag verder mee aan de slag gaan. Start direct met ontwerpen!

Start met ontwerpen

Keukenopstellingen in onze showroom

Klanten vertellen

keuken tevreden klanten

De adviseur voelde aan wat we wilden

Bas maakte een 3D ontwerp zodat we onze keuken konden zien. Hij koos een aantal basiselementen die we zelf mochten verfijnen. Ik wilde me bijvoorbeeld wat meer verdiepen in de apparatuur. En we wilden liever een zwarte kraan en krasbestendige zwarte spoelbak. Het contact verliep heel relaxed. We konden vanuit het werk aanschuiven om mee te eten en onze keuzes te finetunen.
Henk en Marie-Pierre kijkje in de keuken hoekopstelling
Steengrijze keuken met bijpassend werkblad en achterwand. Met een oven onder de inductiekookplaat.

Geen toeters en bellen

Onze eerste keuken hadden we bij Huysinc gekocht. Die heeft jarenlang prima gefunctioneerd, dus we wisten dat het met de kwaliteit wel goed zat.
Interview met Annemarie en Toon over hun keuken.
Interview met Annemarie en Toon over hun keuken.

Ideeën die we zelf nooit konden bedenken.

We wilden een soort eiland en na het bestuderen van de tekeningen kwam Marco met het idee voor een G-opstelling. Alles is tot op het kleinste detail uitgedacht en uitgewerkt.
Lees meer
Advieseur bas krijgt compliment van Koos

We zijn ontzettend blij met het resultaat!

De materialen zijn top, mooie lijnen in de kasten en alles voelt super degelijk. Echt top! We waren misschien wat kritisch en er moesten een paar hobbels genomen worden maar super dat uiteindelijk alles goed gekomen is!
Max compliment keuken advies en transport van Wanrooij

Erg tevreden!

Keuken gekocht en super blij mee. Levering van de keuken was netjes geregeld en de transporteur werkte secuur en voorzichtig. De keukenzetter was een echte vakman.
klantverhaal tevreden keuken gekocht bij Van Wanrooij Warenhuys keuken zwart

Super content!

Geweldig geholpen bij ontwerp keuken en bestelling. Contact tussentijds met Huysinc ook als erg prettig ervaren. De monteurs waren bijzonder vriendelijk, hardwerkend en vlot! Enorm blij met onze keuze en uiteindelijke plaatsing.
klantverhaal keuken montage en advies Van Wanrooij Warenhuys

Prima communicatie met goede service

Wij zijn heel blij met onze keuken! Prima communicatie met en hele goede service. Na montage kwamen we er achter dat er iets was beschadigd. De volgende dag zijn we direct gebeld en wordt het netjes opgelost.
klantverhaal tevreden keuken gekocht bij Van Wanrooij Warenhuys

Vriendelijk en nauwkeurig

Keuken is super geplaatst. Vriendelijke mannen, nauwkeurig en heldere uitleg.
A Gerdessen klantverhaal tevreden keuken

Wij adviseren om hier te kopen

Zeer tevreden over de verkoper, duidelijke offerte en geen geheimzinnigheid over kortingen. Plaatsing van de keuken was ook zeer goed geregeld, vakkundige monteur die netjes werkte.
klantverhaal tevreden keuken gekocht bij Van Wanrooij Warenhuys

Complimenten

De monteur heeft het zeer netjes gemaakt!

Onze keukenmerken

Onze Huyscollectie wordt in Duitsland gemaakt en is net als de Mercedes onder de auto’s een kwaliteitsproduct! Elke keuken die we voor je maken is individueel en uniek. Lades en uittrekkasten zijn in diverse afmetingen en allerlei breedten en dieptes verkrijgbaar en bieden daardoor veel bergruimte. En zelfs de binnenkant van de keuken kunnen we in kleur voor je maken! Bekijk de Huyscollectie keukens.

Schröder heeft een exclusiever aanbod in kleuren keukenfrontjes en sluit goed aan bij smaak van de gedurfdere keukenliefhebber. Zo kun je een Schröderkeuken in elke RAL-kleur kiezen die je voor ogen hebt! Bekijk alle Schröder keukens.

Het neusje van de zalm is SieMatic. SieMatic biedt uniek keukendesign, een perfecte afwerking en individuele oplossingen voor jouw ideale keukenontwerp. Ontdek onbeperkte ruimte voor al je ideeën! Bekijk de SieMatic keukens.


Bekijk Huysinc op Opiness