witte keuken met hout met kookeiland

Hoogglans keukens

Strak, modern en tijdloos, dit zijn de kenmerken van een hoogglans keuken. De glanzende afwerking zorgt voor een chique uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder!

Een lust voor het oog

Een hoogglans keuken staat bekend om de chique uitstraling. De weerspiegeling van het licht op de hoogglans front zorgt voor een ruimtelijk effect. Het glanzende oppervlakte is eenvoudig schoon te maken en is onderhoudsvrij. Een hoogglans keuken kun je toepassen in verschillende stijlen, denk hier bijvoorbeeld in een industriële of moderne inrichting.

Pronorm hoogglans keuken

Kleurenpallet

Als je denkt aan een hoogglans keuken denk je al snel aan de kleur wit. Ook andere tinten zijn beschikbaar in hoogglans zoals grijs, cubanit of bijvoorbeeld azuurblauw. Zo is er voor iedere woning en stijl een passende kleur te vinden.

Schroder azuurblauw hoogglans

Voordelen

Kies je voor een hoogglans keuken dan kies je voor elegantie. Doordat de fronten een glad oppervlak hebben, wordt er meer licht weerkaatst, waardoor de ruimte groter oogt. Hoewel je op een hoogglans keuken eerder wat vlekken zal zien, is het wel makkelijker schoon te maken door het gladde oppervlak. Maar zul je bij een lichte kleur vette vingers minder snel opvallen.

Witte hoekkeuken met bovenkasten

Gratis wooninspiratie e-magazine!

Download het e-magazine en laat je verrassen door handige tips, keukenweetjes, badkamerideeën en tegel inspiratie.