badkamerinspiratie
Inspiratie

Voor jouw nieuwe badkamer!

Badkamer inspiratie

Het inspiratieplatform van dit moment is Pinterest. Hierop maak je zelf een verzameling van je favorieten afbeeldingen. Als Van Wanrooij zijn we op Pinterest actief. Bekijk onze moodboards, volg ons en maak je eigen moodboard als een perfecte voorbereiding voor je nieuwe keuken! Ga direct naar Pinterest of laat je hieronder inspireren door de inspiratiefoto's op de moodboards.

Maatwerk ontwerpen

Klanten vertellen

Van wanrooij warenhuys blik in de badkamer Michael en Anouk
VT wonen badkamer tegels accent modern

Goed advies en geen gedoe

‘Biland heeft ons snel en goed geholpen. Hij heeft geluisterd naar onze wensen en een eerlijk advies gegeven. Er was geen gedoe en alles verliep volgens afspraak. Het is ook fijn dat we gewoon konden mailen met elkaar. Nu genieten we een mooie badkamer. Daar kunnen we jaren mee vooruit!’
Badkamer advies van Wanrooij Warenhuys 3D ontwerp

Luisterde goed naar onze wensen

Wij hebben een hele prettige ervaring met Johan, hij luisterde heel goed naar onze wensen en we zijn toen samen op zoek gegaan naar mooie producten met als eind resultaat een mooie badkamer en w.c.
Badkamer advies van Wanrooij Warenhuys 3D ontwerp

Dik tevreden

Ben fantastisch geholpen door Luuk, de tips en deskundigheid zijn ruimschoots aanwezig. Luuk heeft mij super geholpen. Mooi en verzorgd bedrijf. Verder dik tevreden bedankt Luuk.
Tevreden klant Woonvloer van Wanrooij Warenhuys badkamer

Fijne samenwerking

We voelde ons zeer op ons gemak. Zo doende durfde we ook alles te vragen en te zeggen. We vonden het een hele fijne samenwerking.
badkamer klantverhaal van Wanrooij Warenhuys nieuwbouwwoning

Een betaalbare badkamer

Wij zijn heel goed geholpen. Met goed advies. Bas realiseerde een betaalbare badkamer binnen ons budget. Verder wordt je helemaal in de watten gelegen met eten en drinken, en vriendelijkheid.
Badkameradviseur heeft ons super geholpen, is rustig en niet opdringerig.

Super geholpen: rustig en niet opdringerig

Er is een mooie badkamerindeling getekend die past binnen ons budget. We zijn tevreden over het meedenken, goede tips en deskundigheid.